התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בתה של הרוצחת - יד שניה

בתה של הרוצחת - יד שניה

מק"ט מוצר: 125960
30 ₪
אין במלאי
לד"ר גרייס בליידס, פסיכולוגית מבריקה ויפת תואר, יש כישרון מיוחד לטפל בנפשות מיוסרות - כנראה משום שהיא עצמה נושאת בתוכה צלקות בלתי נראות משלה:
בהיותה בת חמש הייתה עדה למות הוריה ברצח ובהתאבדות.
מה שהציל את חייה היה אימוצה בידי זוג אוהב ויכולותיה האינטלקטואליות.

יום אחד מגיע אל גרייס אנדרו טונר, הזקוק לעזרתה.
כאשר הוא נכנס לקליניקה שלה, היא מבינה שכבר פגשה אותו בעבר, ומשום כך, למרות מצבו הנואש, היא מסרבת לקבל אותו לטיפול, בטוחה בכך שזו הפעם האחרונה שהיא רואה את האיש הצעיר. אבל לתדהמתה היא מגלה שאחרי שעזב את מרפאתה הוא נרצח, דבר שמביא חקירת רצח אל פתחה.

גרייס מזועזעת מהרצח וחוששת מחשיפת החיים הכפולים שהיא מנהלת, ומחליטה לחקור את הרצח בעצמה.
אבל כאשר היא מגלה את זהותו האמיתית של האיש, פרק מעורר אימה ואלים מילדותה קם לתחייה, ומכריח אותה להתעמת עם אויב רצחני ומניפולטיבי, כזה שתאוותו לכוח ושליטה מכריחה אותה לחזור לכאוס ולטירוף שמהם נמלטה לפני שנים.

ג׳ונתן קלרמן הוא אחד מסופרי המתח המצליחים בעולם.
הוא כתב מעל ל־35 ספרים שכיכבו ברשימות רבי המכר וזכה בפרסים רבים.

מחבר/ת גונתן קלרמן
מק"ט מוצר 125960
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • המהמר - יד שניה

    אֶלוּסיוּס ארצ‘ר חייב התחלה חדשה. אחרי שפענח פרשיית רצח ונחלץ ממנה בעור שיניו, הוא מחליט לנסוע לקליפורניה. שם, אומרת השמועה, אפשר להרוויח הרבה כסף אם אתה חרוץ, בר מזל, פושע - או שלושתם.

    בדרך ארצ‘ר עוצר ברינוֹ, נבדה, שם אלת המזל מזמנת לו צרור מזומנים ומכונית אדומה. יחד איתה מגיעה שותפתו לשלב האחרון של המסע: שחקנית שאפתנית בשם ליברטי קלהאן, שמתכננת לנסות את מזלה בהוליווד. אבל כשהשניים מגיעים לבֵּיי טאון, קליפורניה, ארצ‘ר מגלה במהירות שהמוני האנשים שנהרו לשם בחיפוש אחר עושר נחתו בגן עדן מזויף, שלמעשה מזכיר יותר גיהינום.

    ארצ‘ר מציע את עצמו לעבודה במשרד חקירות פרטי, השייך לסוכן אף־בי־איי אגדי לשעבר, ומייד מוצא את עצמו בליבה של שערורייה: תיק סחיטה של פוליטיקאי עשיר ומקושר שרץ לראשות העיר. כאשר גופות מתחילות להיערם, ארצ‘ר חייב להסתנן לעולם של בתי בושת, מאורות הימורים וסוחרי סמים. ואז הוא מגלה שאם לא ימצא את הרוצח במהירות, ביי טאון עלולה להיות מקום מנוחתו האחרון.

    במרכזו של המהמר ניצב גיבור מבריק וקשוח, מחוספס אך רגיש, שסוחף את הקוראים לאמריקה של סוף שנות ה־40 , שבעצם לא שונה כל כך מזו של היום. הספר כתוב בסגנון הקולח והשנון של דיוויד באלדאצ‘י, שמגיע כאן לשיאים חדשים ומעניק חוויית קריאה מושלמת.

     

    כל ספריו של דיוויד באלדאצ‘י, וביניהם מרסיאור יוםצל כבד וחסד אחד, יצאו לאור בעברית בהוצאת מודן והפכו לרבי־מכר בארץ ובעולם.

    “באלדאצ‘י מצליח לבנות מותחן היסטורי אמין בעדינות גדולה, ולהתחמק מקלישאות.“  - בּוּקפייג‘

    “מותחן מעולה בסגנון פילם נואר. ארצ‘ר הוא אחת מהדמויות הבולטות בספרות המתח העכשווית, שלא כדאי לפספס.“ - בּוּקריפּוֹרטר

    המחיר שלנו: 39