התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מה למדו החברות המצליחות בעולם מסרטי המאפיה - יד שניה

מה למדו החברות המצליחות בעולם מסרטי המאפיה - יד שניה

מק"ט מוצר: 125974
49 ₪
אין במלאי
מה היה קורה אילו מסעדות היו מתנהלות כמו חברת תעופה?
איך מייצרים מזל? מה טוב בדרך הקשה של איקאה, וולמארט ונוקיה?
מה אפשר ללמוד מספרי ילדים סיניים?
איך יראה המלון של הארלי דיווידסון? כיצד "משכנעים" את גנדי לככב בפרסומת?
איך יכולה מלצרית לעשות כסף משוקולד? איך גורמים ללקוחות להקשיב לכם? ולמה כדאי לעבוד דווקא עם מי שלא זקוק לכם?

התשובות לשאלות אלו הן חלק נבחר משלושה דברים שאליאב אללוף למד מדי שבוע.
בספר שלפניכם תמצאו עוד מאות תובנות מרתקות, מפתיעות ואף משעשעות על שיווק, מכירות, יזמות, ניהול ואסטרטגיה.
מחבר/ת אליאב אללוף
מק"ט מוצר 125974
שם יצרן אוריון
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • אתגרי הניהול במאה ה 21 - יד שניה

    "אתגרי הניהול במאה ה - 21" בוחן מחדש את עתיד החשיבה הניהולית והניהול המעשי. ספר זה נכתב בידי פיטר דרוקר, שהשבועון Business Week הגדיר אותו במילים: "ההוגה הוותיק ביותר בימינו בתחום הניהול, שעדיין לא נס ליחו". הספר מתאר דרכים חדשות להצלחה. האתגר הגדול ביותר קשור לפריון של עובדי הידע: מהו, איך אפשר לשפרו ואיך נוכל לנהל את עובדי הידע וכן את עצמנו? הספר החדש והמרתק פרי עטו של ה"גורו" המוביל בתחום הניהול - עם הראייה העסקית ארוכת הטווח שבו - בוודאי יעורר דיונים פוריים. "אתגרי הניהול במאה ה - 21" מביא שני נושאים בסיסיים שמופיעים בעת ובעונה אחת: שינויים בכלכלה העולמית ושינויים בניהול המעשי. שינויים אלה, במיוחד בארצות המפותחות, חיוניים לבחינת אתגרי העתיד. דרוקר שואל: מהי המציאות החדשה? אילו קווי מדיניות חדשים דרושים לחברות ולמנהלים כדי לעמוד באתגרים אלה? פיטר דרוקר נולד בווינה בשנת 1909, והתחנך באוסטריה ובאנגליה. משנת 1929 החל לעבוד ככתב בעיתון, והיה גם כלכלן בבנק בינלאומי בלונדון. משנת 1937 הוא עובד בארצות הברית, תחילה ככלכלן של קבוצת בנקים בריטיים וחברות ביטוח, ולאחר מכן כיועץ ניהולי לכמה מהחברות הגדולות בארצות הברית ובמדינות אחרות. מאז היתה לדרוקר גם קריירה מפוארת כמורה, תחילה כמרצה לפוליטיקה ולפילוסופיה ולאחר מכן, במשך יותר מ20 - שנה, כמרצה לניהול בבית הספר למינהל עסקים של אוניברסיטת ניו - יורק. מלבד ספרי הניהול שלו, דרוקר ידוע גם בספריו הנבואיים שבהם ניתוחים פוליטיים, כלכליים וחברתיים. ספרים אלה מתפרשים על פני 50 שנות היסטוריה מודרנית.

    המחיר שלנו: 40
     
  • יזמות בגיל השלישי - יד שניה
    "בגיל פרישה, נטול החן והחגיגיות, מצאתי את עצמי לפתע בטריטוריה לא מוכרת. אמנם סיפרו לי עליה אך לא באמת התכוננתי היטב כיצד להיכנס לתוכה. עטוף ברשת תובנות ובמטען של ניסיון הנקרא בפי כל 'מרום הגיל', התוודעתי לשקט המעיק של שיחות טלפון שלא עושות דרכן למכשיר הנייד שלי כתמול־שלשום. ניסיתי לנווט את תשובותיי לשאלה אחת: מה אני עושה בשלב זה של החיים? מחשבות ותובנות לצד תהיות רבות התרוצצו והתפתלו במוחי כאילו היו מכוניות מתנגשות בלונה פארק. הרצון להבין מה קורה בחיי, בחיי הסובבים אותי ובחיי רבים אחרים שנמצאים בצומת חיים דומה לשלי, היה לעיסוק שאין שכר בצדו. יותר מכל הטרידה אותי השאלה – כמה זמן עוד נותר לי להרגיש צעיר מכפי גילי, מלא חיוניות, פיזיות ומנטליות שופעת, ומה אעשה מכאן והלאה?"
     
    תהליך בחירת תחום העיסוק היזמי כמוהו כצרור מפתחות שבו כל מפתח פותח דלת שונה. בין שאתה בוחר במכירת מוצר פיזי בין שאתה בוחר בהצעת שירותים בתשלום, לעולם החלטתך תיגזר מנטיות לבך, אשר מהוות סוג של מפתח מאסטר שפותח כל דלת. שאר המפתחות שבצרור הם סך ערכיך ואמונותיך וגם מנה גדושה של אינטואיציה. כאן מתחילה להירקם האסטרטגיה העסקית שלך. וכמו בכל תהליך מכירה שמתחיל בזיהוי הצורך, תיווכח כי הנך מנהל תהליך של מכירת רעיון לעסק – לעצמך.
     
    איתן ליטוין, בוגר הנדסת טקסטיל תעשייה וניהול באוניברסיטת לידס. הקים וניהל מיזמים תעשייתיים באפריקה, במזרח אירופה ובמרכז אסיה. בעל ידע והבנה נרחבים בפיננסים ובכלכלה. כיום איתן עוסק במנטורינג, ייעוץ ואימון עסקי ומשמש מאמן מוסמך. מרצה ומפרסם מאמרים בנושאי ניהול.
     
    גי דיין, שימש בעבר בתפקידי ניהול בכירים בענף התיירות והתעופה, בעל ניסיון רב שנים בניהול, שיווק ומכירות. בוגר אוניברסיטת חיפה. כיום מנטור, מאמן עסקי ואישי מוסמך, מרצה, מלמד ומעביר ידע על תהליכים, פעולות ותוצאות בתחומי עיסוק ומקצוע מגוונים.
     
    המחיר שלנו: 39