התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הקיץ ההוא בקמדן - לה וירל ספנסר - יד שניה

הקיץ ההוא בקמדן - לה וירל ספנסר - יד שניה

מק"ט מוצר: 126177
ללב יש דעה משלו. נאהבים מבוגרים נאבקים בצביעות השולטת בעיר הולדתם ברומן החדש והטוב ביותר של לה-וירל ספנסר.

העלילה מתרחשת בתחילת המאה העשרים כאשר הגרושה הטרייה החופשית בדעותיה, רוברטה ג`ט, שבה עם שלוש בנותיה לקמדן, מיין, המושבה השוכנת לחוף הים שבה נולדה וגדלה.

אמנם הזמנים המודרניים הגיעו לקמדן בדמות מכוניות, חשמל וטלפון, אך רוברטה מגלה עד מהרה כי אישה גרושה עדיין נחשבת לפרוצה.
היא זוכה לגינוי מצד אמה, להטרדה מצד גיסה ולבוז מצד אנשי העיר.

רוברטה מתעקשת להמשיך במאבקה להעניק חיים טובים לבנותיה ולה עצמה.
היא מתחילה לעבוד במשרה של אחות מחוזית לבריאות הציבור, לומדת לנהוג ורוכשת לעצמה מכונית, אך התנהגותה של רוברטה אינה ההתנהגות המצופה מאישה ``הגונה`` בקמדן.

כשבלבה מרירות בעקבות נישואיה המשפילים לגבר בוגדני, אין לרוברטה כל כוונה ליפול שוב קרבן לגבר כלשהו.
כאשר הקבלן האלמן גבריאל פיירלי מתחיל לעבוד בשיפוץ ביתה, תגובתה הראשונה של רוברטה כלפיו היא דחייה.
התנהגותו המיוחדת של גבריאל, דאגתו לבתו בת העשרה, וגבריותו החיונית, תכונות אותן מגלה רוברטה גורמות לה לחוש שלבה נוטה אליו.

לא חולף זמן רב ונרקמת ביניהם מערכת יחסים מיוחדת.
הם מתמודדים עם בעיות רבות - נאמנותו הכפייתית לאשתו המתה, החששות של רוברטה לפתח מערכת יחסים בעקבות כישלון נישואיה הקודמים ורגישותה הרבה לרכילות עליה בקמדן.

לאחר שרוברטה מותקפת באלימות במקום מבודד מחוץ לעיר, והצביעות התהומית של אזרחיה הסולידיים של קמדן מאיימת להצדיק את המתקיף ולגרום למשפחתה לשלם את המחיר, נאלצים הנאהבים לחשוף את הרומן ביניהם, ולהילחם למען הצדק.
מחבר/ת לה וירל ספנסר
מק"ט מוצר 126177
שם יצרן אור עם
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים