התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • נשף המשוגעות - ויקטוריה מס

נשף המשוגעות - ויקטוריה מס

מק"ט מוצר: 001002796007
פריז, 1885.
האחות ז'נבייב עובדת כעשרים שנה בבית חולים הפסיכיאטרי. 'לָה סַלפֶּטרִ יֶיר', והמאושפזות במקום מכנות אותה "הוותיקה".

גם השנה, כשהאביב מגיע, בבית החולים מתחילות ההכנות לנשף האביב - נשף המשוגעות בפי הבורגנות הפריזאית.
אז יגיעו אנשי האליטה החברתית של פריז כדי לספק את סקרנותם ולצפות מקרוב בנשים שאושפזו בכפייה, ואילו הנשים יזכו לפגוש את העולם החיצון, גם אם רק לכמה שעות.

זֶ'נְביֵיב נחושה להמשיך לנהל את שגרת היומיום המוקפדת גם בתקופה הזאת, אך כאשר מגיעה לבית החולים נערה צעירה ומיוחסת בשם אֶזֶ'נִי, כל עולמה מתערער באחת.
אז'ני טוענת כי היא שפויה לחלוטין, ושכל חטאה הוא שחשפה בפני סבתה את סודה: אנשים שכבר אינם בין החיים מתַקשרים איתה.

ז'נבייב לא מאמינה בדברים האלה.
כל אמונהּ נתון לשיטות מדעיות ולכנסים שבהם מוכח כיצד ניתן לרפא את הנשים ההיסטריות בעזרת היפנוזה.
אבל הנערה הזאת מצליחה לסדוק את חומת ההגנה שז'נבייב בנתה סביבה, והמחשבות על אחותה שנפטרה בצעירותה לא נותנות לה מנוח.

זהו ספר עוצמתי, דרמטי ומעורר מחשבה על הגדרות של שפיות ושל שיגעון ועל נשים כלואות - בין כותלי בית החולים ובחיי היומיום הבורגניים.
הספר הפך לרב־מכר בצרפת מייד עם צאתו לאור, תורגם לשפות רבות ועובד לסרט קולנוע.
מחבר/ת ויקטוריה מס
מק"ט מוצר 001002796007
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • לאוקיפה וקלייטופון

    לאוקיפה וקלייטופון הוא מפסגות הרומן היווני העתיק ואחד מחמישה בלבד ששרדו בשלמותם. כדרכו של הז׳אנר הוא עוסק בזוג אוהבים שאהבתם סוחפת אותם אל מסע הרפתקאות חובק ימים וארצות. קלייטופון, בן טובים מִצּוֹר, מתאהב בבת דודו היפהפייה לאוקיפה שמתארחת בביתו כפליטת מלחמה. אלא שקלייטופון מאורס לאחרת. האוהבים בורחים כדי לממש את אהבתם ובדרך נקלעים לסדרה ארוכה של תקלות ומבחנים. במהלך נדודיהם בחלקה המזרחי, הדובר יוונית של האימפריה הרומית – המרחב המוכר לנו שכולל את ערי החוף של טורקיה, לבנון, ארץ ישראל, סיני ומצרים – הם נופלים קורבן לקנוניות, לאיתני הטבע, לטעויות בזיהוי ולפרצי אלימות. מעבר לכל פינה אורב להם הכוח הקוסמי של המקריות – המזל – עם אתגר חדש לאהבתם.

    הסיפור מסופר בגוף ראשון מפי קלייטופון, מספר מאוהב, מעורב, ראוותני, נוטה להשתפכויות. הוא מגולל את סיפורו האישי הכאוטי ושוזר בו הגיגים בשלל נושאים שהעסיקו את תקופתו: אילו כוחות מתערבים במציאות שלנו, מהם המנגנונים שמפעילים את הרגשות שלנו, תיאורים של בעלי חיים ואנשים אקזוטיים, היתרונות והחסרונות של אהבה חד־מינית, אמות מידה כפולות, האופן שבו חלומות, סיפורים וטקסים מעצבים התנהגויות ועוד ועוד.

    על המחבר אכילס טטיוס איננו יודעים שום דבר ודאי, אך ניתן לשער שחי במאה השנייה, כנראה באלכסנדריה, והיה חלק מפריחת התרבות היוונית תחת האימפריה הרומית, הידועה כתנועה הסופיסטית השנייה.

    המחיר שלנו: 61.60