התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • החבילה - סבסטיאן פיצק - יד שניה

החבילה - סבסטיאן פיצק - יד שניה

מק"ט מוצר: 126654
30 ₪
אין במלאי
" המותחנים של פיצק עוצרי נשימה וגדושים טוויסטים פרועים. "
הרלן קובן

אמה שטיין היא האחת שהצליחה לברוח. היחידה ששרדה אחרי תקיפתו של הרוצח הידוע בכינויו "הסַפָּר" – כינוי שניתן לו בשל המזכרות שהוא נוהג לקחת מקורבנותיו. 
או זה לפחות מה שנדמה לה.

כיוון שפרטים רבים בעדותה של אמה לא מסתדרים, המשטרה לא משוכנעת שמי שתקף אותה הוא אותו רוצח סדרתי ידוע לשמצה, או בכלל בעצם קיומה של התקיפה.
גם בעלה פיליפ לא מצליח להסתיר את ספקותיו בנוגע לאירועים. 

אמה בכלל לא ראתה את התוקף שלה כמו שצריך, אבל כעת היא מזהה אותו בכל גבר בסביבה.
גם היא עצמה מתחילה לפקפק בשפיותה ולכן עוזבת את עבודתה כפסיכיאטרית בבית חולים ומסתגרת בביתה, שם היא חשה בטוחה ואנונימית, שם אף אחד כבר לא יוכל לפגוע בה.
 
וכל מה שעשתה היה לקבל חבילה עבור שכן. לא היה לה מושג מה היא הכניסה הביתה.

*****

סבסטיאן פיצק הוא אחד ממחברי המותחנים הפסיכולוגיים המצליחים באירופה.
ספריו נמכרו ביותר מ-13 מיליון עותקים, תורגמו ליותר מ-24 שפות ועובדו לסרטי קולנוע ולהצגות תיאטרון.

מחבר/ת סבסטיאן פיצק
מק"ט מוצר 126654
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • בגד ים - יד שניה
    בן הוקינס, שוטר לשעבר במשטרת לוס־אנג’לס שהפך לעיתונאי ולסופר, יוצא להוואי כדי לחקור את היעלמותה של דוגמנית, שהיתה קורבן לנבל סדיסטי, המכנה את עצמו הנרי בנואה. כשעוד ועוד גופות מתגלות, מגיעה חקירתו של הוקינס למבוי סתום. בנואה יוצר קשר עם הוקינס ומציע לו את סיפור חייו ואת הסיבות למסע הרציחות שלו. להצעתו מתלווה איום, שאם הוקינס לא יעשה כדבריו חייו וחיי חברתו בסכנה. בנואה מתגלה כמספר בחסד עליון.

    בגד ים הוא סיפור מלא פחד ותשוקה המגביר את פעימות הלב, ולוקח אותנו למקום שבו יופי ורצח מתנגשים, לגן עדן שבתוכו מסתתרות אימה וזוועה.

    ג’יימס פטרסון הוא מחברם של רבי־מכר רבים. ספריו ‘מרי מרי’ ו’שופט תחת אזהרה’ יצאו לאור בעברית בהוצאת מודן.


    “פטרסון לעולם - ואני מתכוון לעולם - אינו מאכזב.”
    לארי קינג, יו.אס.איי. טודיי
    “ג’יימס פטרסון הוא מלך רבי־המכר.” פאבלישרס ויקלי
    “האיש שאינו מחטיא.” טיים
    “מספר הסיפורים מספר אחת של אמריקה.” פורבס
    המחיר שלנו: 25