התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מיטב שנותיה של מיס ברודי - יד שניה

מיטב שנותיה של מיס ברודי - יד שניה

מק"ט מוצר: 48013
39 ₪
אין במלאי
" תנו לי ילדה שעדיין לא עיצבו את נפשה, והיא שלי לנצח "
טוענת ג'ין ברודי, מורה כריזמטית, שנויה במחלוקת ולעתים משעשעת, שמלמדת בבית הספר השמרני לבנות מרסיה בליין באדינבורו בימים שלפני מלחמת העולם השנייה. 

מיס ברודי בוחרת לה שש תלמידות מועדפות במטרה לעצב אותן ולא מסתפקת רק בהשכלתן. יש לה תוכנית לכולן, כולל איך ינהלו את חייהן, במי יתאהבו ואילו קורבנות יקריבו למען האידיאלים שלהן.

כשהנערות מגיעות לגיל בגרות ומתחילות לעצב את גורלן, השפעתה המתמשכת של ג'ין ברודי נהפכת לברכה עבור אחדות מהן, ולקללה עבור אחרות.

שנותיה היפות של מיס ברודי הוא יצירת המופת של מיוריאל ספארק.

הרומן העניק לנו את אחת הדמויות האיקוניות והמורכבות ביותר בספרות האנגלית של המאה העשרים - אישה מעוררת הערצה אך גם אכזרית, טובת לב ובה בעת רוקמת מזימות. הרומן, שפורסם ב-1961, עובד להצגה, לסדרת טלוויזיה ולסרט, וב-2005 נבחר על ידי המגזין טיים לאחד הספרים הטובים ביותר שנכתבו בשפה האנגלית במאה העשרים.

*****

מיוריאל ספארק
 (2006-1918) היתה יוצרת פורה שכתבה רומנים, סיפורים קצרים ושירה.
ההומור האפל שלה הפך אותה לאחת הסופרות הייחודיות במאה העשרים.
היא גדלה באדינבורו ופרסמה את הרומן הראשון שלה ב־1957.

מחבר/ת מיוריאל ספארק
מק"ט מוצר 48013
שם יצרן הכורסא
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • איך להיות טובים - יד שניה
    "עד עכשיו לא היו לי אשליות בנוגע ליכלתי להמיט תשוקה שיגעונית על בני המין השני, הייתי אמא של מולי, אשתו של דיוויד.
    רופאה כללית במרפאה מקומית.
    במשך שני עשורים הייתי מונוגמית.
    לא שנהייתי א - מינית, כי היו לי חיי מין, אבל רק עם דיוויד, ונראה שמשיכה וכל השאר כבר לא חלים שם: אנחנו עושים מין זה עם זה כי הסכמנו לא לעשות מין עם אף אחד אחר, לא כי אנחנו לא יכולים לשמור את הידיים שלנו לעצמנו."

    קייט, רופאה במרפאה שכונתית בצפון לונדון, נשואה לדיוויד ואם לשני ילדים, נקלעת לאחר עשרים שנות נישואים לרומן קצר: הרומן, המנפץ את חומות הזכוכית של חייה, גורם לה לבחון מחדש את השקפותיה על זוגיות, נאמנות והשאיפה לעושר.

    קייט מנסה להבין מהי הסיבה לדעיכת התשוקה ומה עושה את ההבדל בין אדם "טוב" לאדם "רע".
    גם בעלה, בעל טור ציני וביקורתי בעיתון, שכותרתו "האיש הזועם ביותר בהולווי", עובר שינוי רוחני מפתיע. הוא מחליט לאמץ את גודניוז, תמהוני בעל כוחות מרפא, שמתנגד לשימוש במדיחי כלים ומטיף לרוחניות כתחליף למודרניזציה.

    גודניוז מצליח להסעיר את חיי המשפחה והשכונה כולה ולהעלות אל פני השטח שאלות שכולם מעדיפים להדחיק.

    ניק הורנבי, יליד 1957 , עבד כמורה עד שפרסם את ספרו "אהבה על הדשא (קדחת המגרש)", שעשה לו שם כאחד הכותבים הכנים, המשעשעים והמקוריים של הספרות הבריטית החדשה, והופק כסרט קולנוע בכיכובו של קולין פירת'.
    ספריו הבאים, "נאמנות גבוהה" (שהוסרט גם הוא, בכיכובו של ג'ון קיוזק), ו"על הילד" זכו לשבחי הביקורת והיו לרבי מכר בכל העולם.

    הורנבי מתגורר כיום בצפון לונדון עם אשתו ובנו. "איך להיות טובים" הוא ספרו השלישי הרואה אור בהוצאת ספרית מעריב/הד ארצי.
    המחיר שלנו: 35