התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • כסו את פניה - פ ד גיימס - יד שניה

כסו את פניה - פ ד גיימס - יד שניה

מק"ט מוצר: 126878
30 ₪
אין במלאי
" ...מעל הכר נפרש שערה כאריג זהב. עיניה היו עצומות אך היא לא ישנה. מפינת פיה הקפוץ התייבש זרזיף דם דקיק שנראה כחתך שחור. משני צידי צווארה היתה חבורה במקום שבו ידי הרוצח חנקו מתוכה את החיים. "

שוב מכה המוות, הפעם בבית אחוזה אליזבתני רוגע שבו מתגוררת משפחת מקסי, ושוב נקרא מפקח הסקוטלנד יארד עתיר-המוניטין, אדם דלגליש, להפעיל את שיטות החקירה שלו, ובעיקר את יכולת ההתבוננות, האבחנה וההיקש ההגיוני.

אדם דלגליש, המככב ברבים מספריה של פ.ד. ג'יימס, חודר באזמלו השכלתני, המנותק, אל ליבם של מקרי מוות סתומים וקשים, ובדרך כלל מגיע תמיד אל אותה שיכבה - אל הכאב, שלעולם אינו רחוק מפני השטח. גם במקרה שלפנינו, בו נקטעו לפתע חיים צעירים, הוא חושף בשיטתיות כירורגית את המורכבות הפסיכולוגית המרתקת של כל הנפשות המעורבות, ויוצא מן המשימה עייף ומבודד עוד יותר מבעבר.

" פ.ד. ג'יימס ראויה ללא ספק להיכלל בשורה הראשונה של סופרי הבלשים בני זמננו "
הסאנדיי טיימס

כסו את פניה עובד לסידרת טלוויזיה מצליחה, שהוקרנה גם בארץ.
מחבר/ת פ ד גיימס
מק"ט מוצר 126878
שם יצרן זמורה ביתן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • בר התרנגול - יד שניה

    מארק, טוד וזוֹלה רצו להיות עורכי דין מהסיבות הנכונות: כדי לפעול למען הצודקים והחלשים, כדי להשפיע על העולם לטובה, כדי לעסוק במקצוע מכובד ומתגמל. הם נרשמו לבית־ספר פרטי למשפטים, ומכיוון שלא הגיעו ממשפחות עתירות משאבים, האפשרות היחידה שעמדה לרשותם לממן את לימודיהם הייתה לקיחת הלוואה. וכך, בעל כורחם, הם נחשפו לתעשיית הלוואות הלימודים המשגשגת, מהצד המשגשג-פחות של המשוואה.

    כעת, כשהלימודים כמעט מאחוריהם וחובות עצומים עדיין לפניהם, מבינים השלושה שהסיכויים שיעברו את בחינות לשכת עורכי הדין וימצאו עבודה שתאפשר להם לכסות את ההלוואות שנטלו קלושים, במקרה הטוב. וכשמתברר להם שבית־הספר שלהם הוא חוליה בשרשרת מאורגנת היטב השייכת כולה לבעל הון אחד, הם מחליטים לחשב מסלול מחדש. 

    כי אולי יש מוצא. אולי יש דרך להתמודד עם החוב, להתפרנס היטב וגם לחשוף את שערוריית ההלוואות. השאלה היא אם הדרך הזאת - שאינה בדיוק ישרה, ובהחלט מסוכנת - מתאימה לשלושה סטודנטים, שרק רוצים להיות עורכי דין. וכשמארק, טוד וזולה יוצאים לדרכם החדשה, הם מגלים שהתשובה לשאלה מצליחה להפתיע אותם בכל פעם מחדש.

    ג'ון גרישם הוא מחברם של רבי־מכר רבים, ביניהם: ‘השותף‘, ‘מוניטין מפוקפק‘, ‘הסחטן‘, ‘המייצגים‘, ‘המתריעים‘ ועוד, שיצאו בהוצאת מודן. “גרישם במיטבו כאשר הוא רותם את חוש ההומור העוקצני שלו לעיסוק בצדדים המפוקפקים לעיתים של המשפט והפיננסים.“ יו־אס־איי טודיי

    המחיר שלנו: 35