התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • קול הדם - כרך א - הלל ויס

קול הדם - כרך א - הלל ויס

מק"ט מוצר: 037600002066
76 ₪
אין במלאי
קול הדם: מבחר מחקרים ומאמרים על יצירת ש"י עגנון.

החוקר ויס, לדעת מביני דבר, הוא המוביל היום בחקר עגנון.

הוא פרופסור אמריטוס באוניברסיטת בר-אילן.
המאמרים בשני הכרכים הם פרי עבודתו במשך 50 שנה.

קול הדם הוא המשך הספר קול הנשמה, שיצא באוניברסיטת בר-אילן בשנת 1985.
לדעת ויס יצירת עגנון ספוגה בזיכרון דמי נקיים ובתביעות האדם מן האל, ”עד אנא, עד מתי?”
מחבר/ת הלל ויס
מק"ט מוצר 037600002066
שם יצרן ספרא
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • איש אשר רוח בו
    ”אתה תרוץ קדימה כמו שאתה יודע לרוץ קדימה. חד. ממוקד. אמיץ. נחוש. אבל אולי זה שאחריך ישתהה פתאום?... לך תדע מה יכול לקרות... הרי זאת מהומת אלוהים, כשמתחילות היריות. ואולי זה מוצדק? אולי האוהבים באמת צריכים להיות מוכנים לתת הכול... הכול! זאת המתנה הגדולה והעצומה והבלתי־אפשרית שלהם לאבא, לאמא, לכל תושבי הארץ שבה גדלו ואותה למדו כל־כך כל־כך לאהוב.”
    בשמונה ביוני 2024 פעלו כוחות של הימ”מ, שב”כ ויחידות מובחרות של הצבא במחנה הפליטים נוסיראת ברצועת עזה, במטרה לשחרר את ארבעת האזרחים הישראלים שנחטפו ממסיבת הנובה בשבת הארורה של שבעה באוקטובר.
    בפעולה נהרג לוחם הימ”מ רב־פקד ארנון זמורה. לאחר מותו, נקרא מבצע החילוץ ההירואי על שמו.
    הספר איש אשר רוח בו עוקב אחר סיפור חייו ומותו של ארנון זמורה, ואחר דרכו, תפיסת עולמו ומערכת הערכים שלאורהּ חי ופעל. באמצעות ראיונות, טקסטים שכתב בעצמו ואשר נכתבו עליו לאחר מותו ותיאור הקרבות שבהם השתתף ועליהם פיקד במהלך השבת הארורה של שבעה באוקטובר, משתקף דיוקן מרגש של אדם צעיר, כריזמטי, נחוש ורגיש, שבדרכו הצנועה הוסיף עוד פרק מפואר לאתוס הגבורה הישראלי.
    אודי בן סעדיה הוא מחזאי ובמאי תיאטרון. סיפוריו התפרסמו בבמות ספרותיות שונות בארץ ובחו”ל. כתב ספרים ומחזות זוכי פרסים.
    המחיר שלנו: 73