התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • והגיענו לזמן הזה - יד שניה

והגיענו לזמן הזה - יד שניה

מק"ט מוצר: 127122
השנה היא 2068.

מדינת ישראל חוגגת מאה ועשרים שנים להיווסדה ועשור לכינונה של ממלכת יהודה:
תיאוקרטיה מלוכנית מסוגרת, הקנאית עד מוות לקיום מצוות ולהפרדה מגדרית.
אך עלטה כבדה המכסה את הארץ קוטעת את החגיגות בפתאומיות, ומאיימת על יציבות השלטון. מצוד אחר האחראים להחשכה מתחיל, ומעורר תהיות ותקוות בנוגע לטיבו של יום המחר.

בה בעת, תאגיד אמריקאי רב־עוצמה מבטיח לאזרחי ארצות הברית עסקה שקשה לסרב לה:
שעבוד הגוף לטובת הגשמת מאוויי הנפש. מיליונים נענים להצעה, בעידוד הממשל הפדרלי.
אלא שקורותיהם של אם ובנה הבאים בשעריו של התאגיד, ושל גולה מממלכת יהודה המועסק בו, מעידים על המחירים הכבדים שההליך גובה.

והגיענו לזמן הזה הוא יצירה דיסטופית, שבמרכזה מאבקו של הפרט למול כוחות גדולים ממנו - פוליטיים, כלכליים וטכנולוגיים - הקמים עליו לכלותו.

עידן סגר פורש בפנינו עולם עתידני מצמרר ומשכנע להפליא, ופותח ביד בוטחת צוהר לחשיבה על גבולות ההתנגדות לשלטון רודני, ועל מהות החתירה ליוקרה והישגים בעולם המתבוסס במלאכותיות וקהות חושים.

*****

עידן סגר הוא עורך דין העוסק במשפט אזרחי וציבורי, ובתיקי צווארון לבן.
בעבר התמחה בבית המשפט העליון ובפרקליטות המדינה.

הוא שירת ככתב בעיתון במחנה ושימש תחקירן ועורך בכלי תקשורת בולטים.
מתגורר בתל אביב עם בן זוגו ושני ילדיהם. זהו ספרו הראשון בהוצאת כנרת זמורה דביר.

מחבר/ת עידן סגר
מק"ט מוצר 127122
שם יצרן כנרת זמורה
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • קוצץ החוטים - יד שניה
    "זה לא משנה אם הוא היה שטן או מלאך, אני ארדוף אחרי הרוצח שלו כי זה התפקיד שלי."

    כאשר רב פקד שולי ברזני מוזנק למפעל קטן בחדרה הוא מגלה בחזיתו את גופתו של עד המדינה שלו, שי סימן טוב, רואה חשבון נכלולי ואיש מפתח בפרשת פשע מאורגן מסועפת, אותה הוא חוקר.

    הנחת העבודה של שולי והצוות שלו ביאחב"ל היא שמדובר בחיסול של העולם התחתון, אבל הם נאלצים לבחון אותה מחדש לאור הסודות והשקרים הרבים המסתתרים במפעל הקטן, ששי סימן טוב היה אחד מבעליו. הרצח, שנראה פשוט לכאורה, הופך לתעלומה מסובכת ורצופת דרמה ומפנים, שבמרכזם דמותו המורכבת של שי סימן טוב או כפי ששולי נהג לכנותו, "העכברוש הקרימינלי".

    לשי לא חסרו שונאים: אשתו היפהפייה וחובבת ההימורים שחשקה בכספו; עובדים ממורמרים שהתעמר בהם; עובדות שהטריד מינית; שותפים מבוגרים שהוליך שולל; אנשים שסחט; פושעים המחפשים נקמה – נראה שאף אחד לא הצטער על לכתו לעולם שכולו טוב, אך מי מכל אלו לקח את היוזמה לידיו וקצץ את חוט חייו, ומדוע?

    קוצץ החוטים הוא הספר השלישי בעלילותיו של רב פקד שולי ברזני, הרווק הנצחי והרגיש, המכור לעבודתו ביאחב"ל ונתון בחיפוש מתמיד אחר תשובות. אולי הפעם שולי ימצא אותן במקום מפתיע...

    בספרה השלישי, מיכל לוי־שלו ממשיכה להעמיק את דמותו רבת הפנים של שולי ולשרטט בכישרון וברגישות עלילה קולחת, קצבית ומפתיעה. משעשעת, אך כזו שאינה מהססת להציב שאלות נוקבות על טבע האדם ומורכבותו.
    המחיר שלנו: 40