התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • יאללה - 55 דרכים להגיע לחיים שמחכים לך

יאללה - 55 דרכים להגיע לחיים שמחכים לך

מק"ט מוצר: 062512016795
״כולנו הגענו לפה כדי להיות משמעותיים. הדרך היחידה להצליח להגשים את הייעוד הזה היא לשאול איזה ערך אני רוצה לתת.
לא מה אני רוצה שיחשבו עליי, לא מה אני רוצה שיגידו עליי, לא מה אני רוצה לקבל, רק איזה ערך אני רוצה לתת. השאר יהיה היסטוריה”


מה בסך הכול ביקשנו?
להשיג את המטרות שלנו, לקבל מילה טובה מהסביבה, לאהוב את עצמנו, להרגיש גאווה, לדאוג פחות ולחיות חיים מלאי משמעות.

נדמה לנו שמשהו לא בסדר איתנו; שאלו רק אנחנו שכל הזמן רוצים וחושבים ומתכננים - אבל בפועל לא זזים.
יאללה, הגיע הזמן להתקדם באמת.

ענת קלו לברון, מחברת רב המכר תכל’ס, מאגדת בספרה החדש 55 פרקים שיגרמו לנו ליישם, אחת ולתמיד.
בעזרת סיפורים אישיים מעוררי הזדהות היא מציתה בנו מוטיבציה, וגורמת לכולנו להיזכר שהניצוץ הזה קיים בתוכנו - וזה הזמן להבעיר ממנו אש עשייה גדולה.

יאללה הוא ספר שיגרום לך לקום, לעשות ולהשיג את החיים שמחכים לך.
מחבר/ת ענת קלו לברון
מק"ט מוצר 062512016795
שם יצרן כנרת זמורה
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • 738 ימים בשבי החמאס
    ״המחשבה על בני, בן השלוש שמחכה לי במשך שנתיים, כשאני קבור בגיהינום של החמאס, נתנה לי כוח לשרוד את העינויים הקשים והאכזריים ביותר, את ההתעללות הנפשית ואת הניסיונות לשבור אותי, להכות ולהרעיב אותי עד הקצה. הם נהנו ממראה המוות, ואני התפללתי כל יום לאור, והאור שלנו ניצח את החושך שלהם.״
    לאחר 738 ימים בגיהינום של החמאס, חמישים מטרים מתחת לאדמה, מביא החטוף אלקנה בוחבוט את סיפורו, שלוקח אותנו לחוויה עצומה
    ומטלטלת ולסיפורים שמעולם לא סופרו, חלקם אינם ידועים, ומהווים מסמך בעל חשיבות היסטורית.
    על אף העינויים, הרעב וההתעללויות הנפשיות, אלקנה החזיק בכל יום בתקווה לשוב אל אשתו רבקה ואל בנו דוד ראם. סיפור חייו מתחיל
    הרבה לפני החטיפה, בשני אירועים בלתי נתפסים שבהם ניצלו חייו בנס, ובהיכרותו עם רבקה, עולה חדשה מקולומביה שתהפוך במהרה
    לסמל של עוצמה.
    כיצד במצבי רעב קיצוניים הצליח לשרוד, מה הייתה משמעותה של מרלין, הבובה הדוממת שאלקנה יצר במו ידיו, כיצד נחגג ראש השנה
    באמצעות ציור של דג, כיצד חפר במו ידיו מנהרה יחד עם המחבלים כדי להציל את חייו, ואילו מאבקים פסיכולוגיים התחוללו בינו לבין
    המחבלים האכזריים שאפילו השטן היה מסמיק לנוכח מעשיהם. גם כאשר הפך לשלד עצמות מצולק, זב דם וחולה, המשיך לראות את
    האור מול מי שתכלית חייהם הייתה מוות. בסופו של דבר האור ניצח, והוא שב בחיים
    המחיר שלנו: 78
     
  • בחדר, מול החלון - אסנת ברתור

    בחדר, מול החלון הוא ספר עיון בגוון אישי מאת חוקרת המקרא ד"ר אסנת ברתור. לאחר שנים של מחקר וכתיבה אקדמית מבטאת ברתור גם את עולמה האישי ומשלבת אותו בכתיבתה על המקרא. 

    שׂמלה יקרה לליבה, שקיבלה בנסיבות עצובות, מובילה לעיסוק בבגדיהן של כמה דמויות מקראיות; סרט מלחמה מטלטל הוא פתח לדיון בחוקי המלחמה במקרא; פרויקט תיאטרוני בן זמננו סולל דרך לעיון במגוון מחלות מימי קדם; עברה כסנגורית מוביל אותה לבחינה מחודשת של ההאשמה החמורה שמטיח שמואל הנביא בשאול המלך, וסיפור על תספורת ילדות לא מוצלחת מוליך לעיסוק בשׂערם של גיבורים מקראיים. 

    בכתיבה בהירה וקולחת שוזרת ברתור את חוויותיה, זיכרונותיה ורשמיה בידע המחקרי הרחב שלה על המקרא ועולמו, ומעמידה עשרים רשימות עיוניות־אישיות מאלפות, שיש בהן ביקורת מושחזת, הומור, פסיפס של רגשות, ומעל לכול – אהבה גדולה למקרא.

     אסנת ברתור היא חוקרת מקרא ועורכת דין בתחום המשפט הפלילי וזכויות אדם. כחמש־עשרה שנה הייתה מרצה בחוג למקרא באוניברסיטת תל אביב ועורכת דין במחלקה המשפטית של ארגון זכויות האדם "יש דין". כיום היא עורכת דין מתנדבת במועצה האזורית של הכפרים הבדואים הלא מוכרים בנגב. פרסמה שני ספרים:  Reading Law as Narrative: A Study in the Casuistic Laws of the Pentateuch  ומעשה בשבויה יפת תואר: החוק המקראי בראייה ספרותית. 

    המחיר שלנו: 68.60