התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • להנהיג עם הלב - דליה פלדהיים

להנהיג עם הלב - דליה פלדהיים

מק"ט מוצר: 062512016948
59 ₪
אין במלאי
להנהיג עם הלב: האומץ להוביל ארגונים בדרך חדשה.

אם אתם רוצים להוביל את הארגון שלכם לדרך חדשה, להפוך את מרחב העבדה שלכם למקום שמכיר ביתרונות של אמפתיה, אינטואיציה, תשוקה וכישורים בין-ראשיים, אם אתם רוצים להנהיג מתוך חיבור רגשי, עם אומץ, עם הלב, הספר הזה מיעד בשבילכן.

דליה פלדהיים כיהנה במשך יותר משני עשורים כמנהלת שיווק בצמרת פרוקטר אנד גמבל העולמית, והובילה את הקמפיין Always Like a Girl, שדורג על ידי פורבס כקמפיין המשפיע של העשור.

פלדהיים, פסיכולוגית ארגונית, היא מנכ"לית חברת היעוץ של משחק הרשת האינטראקטיבי Uppiness - Up Your Game At Work
מחבר/ת דליה פלדהיים
מק"ט מוצר 062512016948
שם יצרן כנרת זמורה
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • אני דברים כאלה מחבב: על שאלת הישראליוּת של המוזיקה הישראלית

    אם אתם מחזיקים כעת בספר הזה, אתם כנראה אוהבים מוזיקה ישראלית.

    אוהבים אותה, רואים בה חלק עמוק מזהותכם, קשורים אליה, מתרפקים; מתרגשים משיר ישראלי ברדיו, אולי יודעים לזהות שיר ישראלי עוד לפני שהוא ממש מתחיל, מתגעגעים אל השירים כשאתם בחו"ל. אבל חשבתם פעם מה בעצם אתם אוהבים? מהי מוזיקה ישראלית? האם היא רק מוזיקה שעושים בישראל, או שיש לה גם אופי מיוחד, תכונות שמגדירות אותה, וגורמות לה להישמע לכם "ישראלית"? האם יש משהו "ישראלי" משותף לאריק איינשטיין וליהודית רביץ, ללהקת כוורת ולחוה אלברשטיין, לשלמה ארצי ולמתי כספי, למשינה ולשלום חנוך, לאריאל זילבר ולנורית גלרון, לאהוד מנור, ליהונתן גפן, לרחל שפירא ולרבים אחרים?  

    הספר שלפניכם נוטל על עצמו את המשימה להשיב על השאלות הללו. הוא מציע הסבר שאפתני ופורץ דרך, שתמציתו היא – כן, יש דבר כזה מוזיקה ישראלית, ויש דבר כזה רוק ישראלי בעל עולם, כללים, ערכים אסתטיים, רגישויות, אווירה וסגנון משלו. לרוק הישראלי יחס ייחודי ללאומיות ולאהבה, לקדושה ולחולין, לפנאי ולתשוקה, לנוסטלגיה ולהומור – ואפילו לחוף הים; יש לו גישה משלו לגבי מה נחשב יפה או מכוער, אותנטי או מזויף, וכיצד שיר טוב או ביצוע ראוי אמורים להישמע; הוא מציב במרכז השירים גיבורים ייחודיים עם עלילות ייחודיות, ואוחז בתפיסה משלו לגבי משמעות החיים ומהות האושר; הוא מתייחס בדרך מובחנת לשפה העברית, ומעדיף מנגינות וצלילים מסוגים מסוימים. אצל הזמרים והזמרות הישראלים ניתן למצוא גם הגשה קולית אופיינית – הם שרים אחרת. אפשר להעריך וליהנות מכל הדברים האלה גם בלי להבין מדוע נהניתם. הספר הזה מיועד למי שבכל זאת רוצים לנסות להבין. 

    רמי לבני הוא סופר, חוקר תרבות ומוזיקה ישראלית, עיתונאי ומורה לספרות.

    המחיר שלנו: 68.60
     
  • אביב נעורים

    אביב נעורים הוא אחד המבצעים הנועזים בתולדות ישראל. בשיתוף פעולה ראשון מסוגו בין צה"ל למוסד יצאו כוחות ישראליים ללב ביירות ולמוקדים נוספים בלבנון, חיסלו כמה מהאחראים לטבח הספורטאים הישראלים באולימפיאדת מינכן, ופשטו על אתרים לייצור נשק ואמצעי לחימה. באופן מפתיע, מעולם לא פורסם ספר שלם העוסק במבצע המסעיר הזה ובוחן לעומק לא רק את ההכנות אליו ואת ביצועו, אלא גם את השלכותיו ארוכות הטווח ואת תרומתו להרתעה הישראלית.

    הספר אביב נעורים נשען על תחקירי עומק ושיחות עם רבים ממשתתפי המבצע ומקבלי ההחלטות, ומתאר את מהלך הפעולה מאז נהגתה ועד שהסתיימה בבוקר 10 באפריל 1973. הספר מתמקד בסיפוריהם האישיים של ארבעה מגיבורי המבצע – כל אחד מהם מיחידה אחרת מבין היחידות שהשתתפו בו: סיירת מטכ"ל, הצנחנים, השייטת והמוסד – ובכך נותן ביטוי אנושי ושובה לב לאנשים, שבדרך כלל נותרים בצללים. 

    אבנר שור פרסם את רבי המכר צוות איתמר (זוכה פרס יצחק שדה לספרות צבאית) וחוצה גבולות. יחד עם אבירם הלוי פרסם שור את רב המכר סיירת מטכ"ל: המבצעים הגדולים של היחידה, וכן ביוגרפיות של יוחאי בן-נון ויצחק (חקה) חופי. 

    המחיר שלנו: 78.40