התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בואי הביתה - איה אנגל

בואי הביתה - איה אנגל

מק"ט מוצר: 155500000392
היא אהבה אותו, מאוד, וידעה שכנראה תאהב אותו לנצח למרות הכעס ולמרות כל הייסורים שעברה ולמרות הטיפול הזוגי שלא סבלה בו, אבל גם לא ראתה איך הוא עוזר להם, ולמרות ששיקרה כמעט לכל מי שהכירה כשלא סיפרה שמה שרואים, זה לא באמת.

אבל למרות כל האהבה הזו והרצון האמיתי שלה להישאר איתו למרות הכול ובזכות הכול, קשה היה לה לראות עכשיו את איתן כחבר.
כי חברים לא משקרים, חברים לא משתנים לך מול הפנים או מנהלים מערכות יחסים מאחורי הגב ולא עושים דברים שבפוטנציאל שלהם יכולים לשבור לך את הלב ולהרוס את החיים שלך כפי שהכרת אותם עד עכשיו.

לשירה דותן־הראל יש הכול: בעל אוהב, ילדים מקסימים, עבודה מעניינת, בוס שמעריך אותה, אמא קרייריסטית שלא רואה אותה, אבא שכן וסבתא שהיא מודל לחיקוי ומקור לאין־סוף אהבה. אבל לפעמים שירה מרגישה שהכול זה קצת יותר מדי. כשהיא מגלה שאיתן מנהל רומן, או בטיפול הזוגי שהם הולכים אליו אחרי שהכול מתפוצץ, או כשהיא מרגישה שאולי היא מתאהבת בבוס שלה, או כשהראש שלה מתחיל לכאוב ולכאוב עד שכבר אי אפשר.

הרופאים לא מוצאים את הסיבה, אבל שירה מבינה את מה שסבתא שלה ראתה כל הזמן: היא צריכה לעשות סדר בחיים שלה, בכל מה שיש לה ובמה שחסר.
היא מבינה שזה הזמן שלה להחליט מי האנשים הקרובים אליה. על מה עליה לוותר, איפה נחה האהבה באמת והאם בכלל תחזור עוד הביתה.

*****

איה אנגל היא יועצת עסקית, מאמנת אישית וניהולית, מנחה בארגונים ומרצה באוניברסיטת חיפה. בואי הביתה הוא ספרה הראשון.

מחבר/ת איה אנגל
מק"ט מוצר 155500000392
שם יצרן שתים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • מה שזוכרות הידיים

    אצל השחקן ארתור דיירסקי, אין באמת הבדל בין במה לחיים, בין זיכרון לדמיון, בין כאב לעונג. ארתור, שעלה לישראל בגיל 12, חי עם בת זוגו לאה בבועה עירונית רוטטת – שני שחקנים במבוך של מין, מילים ותשוקה – והוא סוחף את שניהם למערבולת של פינות לב חשוכות ואכזריות, כשלפתע צץ מחייו הקודמים דמיטרי, נחוש לצרוב אותו כמו כוויית קור. 

    האם החופש הטוטאלי, ההרסני, שארתור נטל לעצמו ביצירה ובחיים, ייחלץ לעזרתו הפעם? 

    מה שזוכרות הידיים מלהטט בעולם שבו שפה עשירה, הֶקשרים קלאסיים ועומק פסיכולוגי מתקיימים לצד קצב פרוע. יחד עם ארתור, עומר מאיר ולבר נע בין רוסיה לישראל, ובין תרבות שלא למדה לבכות לכזו שלא יודעת לשתוק. הוא מתבונן בארתור עוטה דמויות ומסכות ומביט עמוק פנימה אל תוככי נפשו ונפשנו.  

    הספר הזה לא נכתב כדי להשתייך למדף או לסוגה. הוא מבקש, כמו הגיבור שלו, רק לבעור.

    עומר מאיר ולבר, יליד באר שבע, הוא מנצח, מלחין וסופר. ולבר מופיע תדיר על הבמות המכובדות ביותר בעולם, ומביא איתו קול אחר שמבקש לחרוג מהכללים ולסחוף את שותפיו ומאזיניו אל מקומות לא מוּכּרים ומסעירים. כמו העשייה המוזיקלית של ולבר, גם הכתיבה שלו מבטאת חיפוש נטול פחד אחר הלא מוגדר.

    מה שזוכרות הידיים הוא הרומן השני של ולבר. ספרו הראשון, ארבע פעמים התעלף חיים בירקנר, אודות מהגר אירופאי תלוש ופרובוקטיבי במדינת ישראל הצעירה, ראה אור בעברית בהוצאת קרן ובתרגום בהוצאות מובילות בגרמניה, צרפת ואיטליה. הספר זכה לשבחי הביקורת ובפרס Cielo d'Alcamo לרומן מתורגם לאיטלקית. 

    המחיר שלנו: 77