התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • שבעת הבעלים של אוולין הוגו

שבעת הבעלים של אוולין הוגו

מק"ט מוצר: 001002796045
אוולין הוגו, כוכבת קולנוע קשישה ומתבודדת, מוכנה סוף־סוף לספר את האמת על חיי הזוהר המרתקים שחייתה.
אבל כשהיא בוחרת בעיתונאית האלמונית מוניק גרנט שתספר את סיפור חייה, כולם המומים, ובראשם מוניק עצמה.

למה שכוכבת ידועה כהוגו, שיכולה להתראיין אצל כל עיתונאי שתרצה, תבחר דווקא בה?
מוניק יודעת שזו הזדמנות חד־פעמית שאסור לה להחמיץ, והיא נחושה להתעלם מהספקות המנקרים בה ולנצל את ההזדמנות להזניק את הקריירה שלה.

מוניק מגיעה אל הדירה המפוארת של אוולין ומאזינה בעוד אוולין מגלה את כל סודותיה, מסיפורים עסיסיים על אחורי הקלעים של הסרטים שבהם השתתפה ועד חוויות מטקסי פרסים נוצצים, וכמובן, על שבעת הבעלים שהיו לה לאורך הדרך והסיפור שנלווה לכל אחד מנישואיה השערורייתיים.
למי מהם נישאה רק בלחץ האולפנים, מי בגד בה, ומעל הכול - את מי אהבה יותר מכולם?

סיפורה של אוולין הוא סיפור על שאפתנות חסרת פשרות, חברּות לא צפויה ואהבה אדירה ואסורה.
אולם הסיפור גם טומן בחובו סוד הרסני, והסיבות לבחירתה במוניק הולכות ומתבהרות ככל שהוא מתקרב לסיומו.

שבעת הבעלים של אוולין הוגו הוא מסע מהפנט, מחיי הזוהר של הוליווד של פעם ועד למציאות הקשה של ההווה, שבמרכזו שתי נשים אשר מנסות להתמודד עם המשמעות - ועם המחיר - של האמת.
זהו ספרה השני של טיילור ג'נקינס ריד המתורגם לעברית בהוצאת כתר, קדם לו'דייזי ג'ונס והסיקס.

מחבר/ת טיילור גנקינס ריד
מק"ט מוצר 001002796045
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • הגיל הפגיע

    סיפור עוצמתי על אם ובת, על שבריריות האדם 
    ועל צללי העבר הרדופים

    איטליה, 2020. לוסיה היא פיזיותרפיסטית, פרודה מבעלה. בתה אמנדה לומדת במילאנו. כאשר מגפת הקורונה מאלצת את אמנדה לחזור לבית המשפחה ליד פֶּסקרה, זיכרונותיה של לוסיה מתעוררים מחדש, ועמם גם השפעת הטראומה מהעבר. 

    בשנות ה־90, עמוק בהרים שבמרכז איטליה, פשע אכזרי מנפץ את שלום הקהילה המקומית. שתי נשים צעירות נרצחות, שלישית נותרת בין חיים למוות. לוסיה בת עשרים באותם ימים, והניצולה היחידה מהאירוע היא חברתה הטובה ביותר. 

    על רקע הרי האפנינים המחוספסים, דרמה משפחתית פסיכולוגית מרתקת זו טווה את מאבקיהן האישיים של לוסיה ואמנדה, לצד תעלומת הטרגדיה שסימנה את אדמת משפחתן עשרות שנים קודם לכן. 

    בהשראת אירועים אמיתיים, הגיל הפגיע הוא סיפור על חוסן אישי, ופרשנות לגבי האופן שבו אירועים היסטוריים חורטים את עקבותיהם בחיים האישיים ובחיי הקהילה הרחבה.

    דונטלה די פייטרנטוניו היא זוכת פרס סטרגה 2024 - הפרס הספרותי היוקרתי ביותר באיטליה - על ספר זה, שמועמד גם לפרס הספרות של דבלין לשנת 2026. סיפורים קצרים פרי עטה התפרסמו בעבר בכתב העת 'גרנטה' האיטלקי. ספריה אמא של הים ואחותי והים, אף הם עטורי פרסים ותשבחות, ראו אור בעברית בהוצאת כנרת זמורה וזכו להצלחה רבה. מתגוררת בפנה, אברוצו, ועובדת כרופאת שיניים לילדים. 

    המחיר שלנו: 63.60
     
  • פרויקט הייל מרי

    ריילנד גרייס הוא השורד היחיד במשימה נואשת להציל את כדור הארץ. הוא הסיכוי האחרון. אם ייכשל, החיים על פני כדור הארץ יפסיקו להתקיים.

    רק שברגע זה הוא בכלל לא מודע לכך. ברגע זה הוא אפילו לא זוכר את שמו שלו, שלא לדבר על אופי המשימה או איך להשלים אותה. כל מה שהוא יודע זה שהוא ישן הרבה מאוד זמן וכשהתעורר מצא את עצמו בחללית במרחק מיליוני קילומטרים מהבית, בלי שום דבר חוץ משתי גופות בדרגשים שלידו ורובוט טרחני שלא נותן לו דקה של מנוחה.
    כשזיכרונו מתחיל להתאושש, גרייס מבין שלפניו משימה בלתי אפשרית: עליו לפצח תעלומה מדעית אדירה כדי להתגבר על אירוע הכחדה המאיים על קיום המין האנושי.

    השעון מתקתק, האדם הקרוב ביותר רחוק ממנו שנות אור, והוא נאלץ לעשות הכול לבדו. או שמא לא?

    פרויקט הייל מרי הוא ספר עוצר נשימה, מרגש, מצחיק, מלא בתגליות מדעיות מצד אחד ובהמון נשמה ואהבת אדם מצד שני. בקיצור, זה ספר שרק אנדי וייר יכול לספק.

    אנדי וייר הוא סופר ומהנדס תוכנה לשעבר, זוכה פרס ג'ון וו' קמפבל לספרות ביכורים. פרויקט הייל מרי הוא ספרו השלישי הרואה אור בעברית. קדמו לו לבד על מאדים וארטמיס. 

    "סיפור מותח על התושייה ועל החוסן של המין האנושי, עם סיום מרגש ומפתיע. ספר מנצח". 
    - פאבלישרז ויקלי

    "מצחיק, סוחף ונגיש... עם תעלומה קוסמית ועם השאלות הפילוסופיות הנוקבות בנוגע לאופי ולכושר ההמצאה האנושיים, שאהבנו בספרו הראשון של וייר, לבד על מאדים. הספר הזה כל כך מלא תקווה ואופטימי עד שאי-אפשר שלא לחייך לאורך כל הקריאה". 
    בוקפייג'

    המחיר שלנו: 59.40