התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • תחת עץ האלון

תחת עץ האלון

מק"ט מוצר: 002000538507
כאשר אסתר, מורה לאמנות משטוקהולם, מחליטה להתגרש מבעלה שאותו אהבה פעם בלהט, היא נאלצת לחלוק איתו את המשמורת על בנם בן השש.

כשהמשפחה שלה עוד הייתה שלמה, הם נהגו ללכת יחד כל שבת אל האחו הקרוב לביתם, ולשבת שם תחת עץ האלון.
עכשיו בנה נמצא בכל סוף שבוע שני אצל אביו, ואסתר שבורה מגעגועים אליו ומההאשמות של אביו. היא מחפשת נחמה, וממשיכה לבדה במסורת ההליכה אל עץ האלון.

באחת מהשבתות פוגשת אסתר את רות, אישה זקנה שמגיעה גם היא לבדה לאחו.
תוך כדי השיחות שמתפתחות ביניהן, מתברר שגם לרות הייתה פעם אהבה גדולה, ואסתר מוקסמת מסיפוריה. כאשר רות מפסיקה להגיע לאחו, אסתר מחליטה לגלות מה עלה בגורלה.

החיפוש מוביל אותה למקום יפהפה הרחק משוודיה. שם, בין הסודות שרות הסתירה, היא מגלה הפתעה שיכולה לטלטל את חייה מן היסוד ונאלצת לבחון מזווית חדשה את התנהלותה בחיים.

תחת עץ האלון הוא סיפור מרגש על אובדן ואשמה, על חברות קרובה, ועל איך להשתחרר מן העבר למען העתיד.

סופיה לונדברג, עיתונאית ועורכת לשעבר, חיה בשטוקהולם עם בנה. ספריה פנקס הכתובות האדום ו-סימן שאלה הוא חצי לב היו רבי־מכר בינלאומיים וראו אור בעברית בהוצאת מודן.
מחבר/ת סופיה לונדברג
מק"ט מוצר 002000538507
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • הכוכבת של ורשה

    לנה בראונינג, כוכבת הוליוודית אגדית מלוס אנג'לס, נעתרת להצעתה של השחקנית העולה סיינה הייז, לביים ולשחק בסרט על דמותה ועברה.

    במהלך התחקיר והצילומים חושפת לנה את עברה המורכב – היא נולדה בשם בינה למשפחה יהודית מהמעמד הגבוה בוורשה, שיחקה בתיאטרון וזכתה להצלחה גדולה. בינה היתה נשואה לעיתונאי האינטלקטואל יאקוב בלונסקי, והשניים השתלבו בחברה הגבוהה והאינטלקטואלית של ורשה.

    הנאצים שפלשו לפולין רצחו את בני משפחתה וגירשו אותה ואת בעלה לגטו.

    בינה הצטרפה למחתרת היהודית ולקחה חלק בלחימה במרד גטו ורשה.

    לאחר המלחמה היגרה לארצות הברית ובתוך כעשור היתה לכוכבת אגדית בהוליווד, אך לא הצליחה להשתחרר מטראומות העבר.

    עכשיו היא חושפת את מעשי הגבורה ואת המעשים האפלים שנאלצה לבצע, ואת חייה שהסתבכו בגלל אהבה אסורה.

    הופעתו של צלם מעברה מאלצת אותה להתמודד ולהגן על עצמה, על הקריירה שלה ועל האנשים היקרים לה.

    ליסה בר היא מחברת הספרים "צבעים נמלטים" ו"האישה בלהבות".

     

    "סיפור סוחף ומרתק, עוצמתי ושובר לב כל כך, שלא יכולתי להניח אותו מהיד." - ליב קונסטנטין

    המחיר שלנו: 67
     
  • העפיפון
    המחיר שלנו: 62