התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מתנת הזמן הפנוי - ערן כץ

מתנת הזמן הפנוי - ערן כץ

מק"ט מוצר: 002000538316
מתנת הזמן הפנוי: הבחירות המהנות של המוח.

מדוע יש אנשים שמתלהבים ממוזיקת רוק כבד ואחרים שמעדיפים ג'אז?
היכן הוצגה האישה ה"מכוערת" בעולם? ומדוע חלקנו יכעס על הרעיון, אבל עדיין יבדוק איך היא נראית ויצפה בתוכניות ריאלטי כמו האח הגדול?

מהו הטקסט ההומוריסטי הראשון שהתגלה בחפירות ארכיאולוגיות ואילו בדיחות סיפרו פעם?
למה ציור של חמניות, שאותו צייר ואן גוך בחצי שעה, הפך למפורסם כל כך?

מהי ההברקה של עזרא הסופר, שהפכה את התנ"ך לספר החשוב לעם ישראל?
מדוע מיליארדים מרותקים לכדורגל אך הרבה פחות אנשים מרותקים לכל ענף ספורט אחר? 

אתם מוזמנים להצטרף למסע מסקרן, לעיתים ביקורתי אך תמיד מהנה, להבנת הפסיכולוגיה שמאחורי הדברים המעניינים והמשעממים (עניין של טעם) בחיינו.

מתנת הזמן הפנוי עשיר בעובדות מרתקות החושפות את הקשר בין המוח האנושי לבין הנאה מתרבות, מבידור ומחוכמה.
הספר יסייע לכל אחד ואחת להבין איך למלא את הזמן הפנוי בדברים שמתאימים להם בדיוק.

*****

ערן כץ הוא סופר, מרצה ומומחה למיומנויות המוח והזיכרון.
סגנונו המיוחד הפך את ספריו סוד הזיכרון המצוין, סוד המוח היהודי ו-חמש מתנות למוח לרבי־מכר בינלאומיים.

ספריו תורגמו ל־18 שפות, זכו בפרסים ספרותיים ונמכרו ביותר מ־500,000 עותקים.   

מחבר/ת ערן כץ
מק"ט מוצר 002000538316
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • מיינדפול ביזנס

    מהי הדרך האידיאלית לעשות עסקים? האם ניתן להתעשר בלי להיות אגרסיביים ודורסניים? 
    ואיך דווקא מודעות רוחנית ואנושיות עשויות להפוך אותנו לאנשי ולנשות עסקים טובים ומצליחים יותר?

    רון גזית, מעורכי הדין הבכירים בישראל ואיש עסקים מצליח העוסק בהשקעות ענק, משרטט בספרו הראשון, מיינדפול ביזנס, את שביל הזהב להצלחה כלכלית – כזו שמשלבת שני שותפים שקטים אך חיוניים: הלב והנשמה. בגילוי לב נדיר ותוך חשיפה אישית כנה – לעתים לא פשוטה - לוקח גזית את הקוראים למסע עסקי-רוחני מרתק, ומעניק להם נקודת מבט ייחודית על עולם העסקים - שונה מהמקובל.

    באמצעות תובנות עמוקות וסיפורים אישיים, חלקם משעשעים ומרגשים, הוא פורס בפנינו דרך פרקטית ומעוררת השראה, המשלבת ביזנס ורוחניות בלי לוותר על אף אחד מהשניים.

    מיינדפול ביזנס אינו ספר עזרה עצמית ואינו מדריך רוחני - זהו מצפן לחיים: כלי שמסייע לנו לנווט בעולם העסקי והאישי גם יחד. זהו ספר על איזון, על מציאת דרך האמצע, ועל יצירת צמיחה כלכלית המבוססת על ערכים מהותיים. הוא מיועד לכל מי שמבקש להרגיש שלם יותר עם הבחירות שהוא עושה בעבודתו ובעולם העסקים - ומזמין אותנו לחיות ולעבוד אחרת.

    עו״ד רון גזית ייסד ועמד בראש אחד ממשרדי עורכי הדין המובילים בישראל, וייצג בין היתר חברות ענק כמו מייקרוסופט, קוקה קולה, פרטנר תקשורת ושידורי קשת. כיום הוא מעורב בהשקעות בינלאומיות בהיקפים גדולים, ומשמש כדירקטור בבנק מזרחי-טפחות. זה כשלושה עשורים הוא לומד ומתרגל בודהיזם, הן בהודו והן בישראל. 

    המחיר שלנו: 67