התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • חתולה ושוזו ושתי נשים

חתולה ושוזו ושתי נשים

מק"ט מוצר: 024900510650
חתולה ושוֹזוֹ ושתי נשים, הרומן הקומי הקצר של ג'וּנאיצ'ירוֹ טניזקי, נסב על גבר צעיר המתגלה כחסר אונים מול תביעותיהן הסותרות של אמו, אשתו הקודמת ואשתו הנוכחית, בעוד אהבתו האמיתית נתונה לחתולה לילי.

הרומן, שפורסם בשנת 1936, משלב תיאור ראליסטי להפליא של מציאות החיים בקרב בני המעמד הבינוני הנמוך (או הנמוך מאוד) ביפן של אותם ימים, עם ראִייה פסיכולוגית דקה ונוקבת של הדמויות האנושיות, מניעיהן ורגשותיהן. והחתולה, כדרכם של חתולים, עושה מה שמתאים לה, ומניעה את העלילה בדרכה הסבילה.
מחבר/ת גונאיצירו טניזקי
מק"ט מוצר 024900510650
שם יצרן כרמל
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • בית מרקחת קטן לספרים

    לפעמים רכבת החלומות חולפת על פנינו לפני שהגענו לתחנה. אז יש לנו שתי אפשרויות: לצפות בה נעלמת לנצח, או לרוץ בתקווה להדביק אותה.

    בלו חולמת לעבוד בעבודה שקשורה בספרים. אחרי שצברה קצת ניסיון (לא מהנה במיוחד) בהוצאה לאור ונשחקה ברשת חנויות ספרים גדולה, היא מחליטה לפתוח חנות ספרים משל עצמה. אבל לא קל לנהל חנות ספרים עצמאית, כשהקונים מעטים והחשבונות מצטברים. 

    היא כמעט נוטשת את החלום כשצץ במוחה רעיון: להפוך את החנות לבית מרקחת לספרים, עם מרשמים, עם מינונים ואפילו עם מידע על תגובות בין-תרופתיות. רק שבמקום לרפא מחלות, הספרים ירפאו את נשמתם של הלקוחות! הרעיון מתברר מיד כהצלחה עצומה, אבל עכשיו יש לבלו דבר אחר על הראש: איך תצליח לאתר את הבחור המסתורי שנראה כאילו יצא מדפי גטסבי הגדול ושאיתו בילתה ערב בלתי נשכח?

     

    "רומן מלא הומור ודמיון, עם טוויסט מפתיע בסופו." פי-טי-איי מגזין

    המחיר שלנו: 78
     
  • הנעדר

    "זו העבודה הגדולה הראשונה זה 15 שנים שכבר חודש וחצי, מלבד רגעים של מצוקה מייאשת, אני מרגיש בה בנוח", כתב פרנץ קפקא לאהובתו פליצה באואר בנובמבר 1912. עם זאת, גם הרומן היפה הזה, כמוהו כהמשפט וכהטירה המאוחרים ממנו, לא הושלם ולא יצא לאור בחייו של הסופר.

    באותו מכתב, וכך גם ביומניו, קפקא מציין ששם הרומן הוא הנעדר – הנעדר ולא "אמריקה", כמו הכותרת שניתנה לו במהדורות אשר יצאו לאור לאחר מותו. ואכן, לא אמריקה אלא קרל רוסמן הוא גיבור הסיפור: אותו נער בן 17 שהוריו גירשוהו מביתם ואילצו אותו להגר מפני שהכניס להיריון את המשרתת, ובזאת כפו עליו "היעדרות": מביתו וממולדתו, ולאחר מכן גם בארץ שגלה אליה – ארצות הברית, ששם הוא מסולק או נמלט מכל מקום שהוא מנסה להיקלט בו. עד שהוא מתקבל לעבודה בתיאטרון המסתורי של אוקלהאמה, שאין לדעת לא את גודלו ולא את טיבו וגם לא את הגורל המזומן בו לקרל רוסמן, שכן הפרק נקטע בעודו ברכבת הנוסעת לשם.

    הנעדר, בפשטותו האנושית והנוגעת ללב, המצערת והקומית כאחת, פורט על מיתרים שונים מהמיתרים שהמשפט והטירה פורטים עליהם. הוא מתפרסם כעת בתרגום ראשון לעברית שנעשה במלואו על פי המהדורה הביקורתית המחקרית, המבוססת על כתב היד המקורי.

    יצירת מופת זו היא תוספת יקרת ערך לתרגומיה של אילנה המרמן מכתבי הסופר. קדמו לה: המשפטהיונה שעל הגגמכתבים לפליצה ורופא כפרי וכתבים אחרים. לספר נלווית אחרית דבר מאירה עיניים מאת המתרגמת.

    המחיר שלנו: 72.80