התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • יכולנו להיות נהדרים - יד שניה

יכולנו להיות נהדרים - יד שניה

מק"ט מוצר: 128337
45 ₪
אין במלאי
" לפעמים אני מדמיינת את החיים שלי לגמרי אחרת. אני גרה בבית כפרי גדול, ולא בדירה עירונית.
בארון שלי יש שמלות בגווני פסטל רכים, ולא מכנסי ג'ינס חסרי צורה לצד מכופתרות אסרטיביות.

אני נשואה לבן זוג אכפתי ואוהב, יואב שמו, אמא לשניים, עומר ועדיה, עובדת בעבודה שממלאת אותי יום־יום בהשראה, שאותה אני משתפת עם אלפי עוקבים.
אחת לשנה אנחנו נוסעים לחופשה בריזורט אקזוטי, ביעד אטרקטיבי, תמיד עם עוד חברים.

החברים שלנו - וכמעט מיותר לציין שיש לנו המון חברים - הם בדיוק אנחנו. לכל הנשים קוראים ענת. לכל הגברים יואב. והם יפים כל־כך. כמונו. ספורטיביים.
אנחנו אף פעם לא מתבלבלים ביניהם "

אישה מתמכרת למשחק חידתי המתנהל הרחק מעיר מגוריה;
חובבת טריוויה מנהלת משא ומתן עם שכנתה על שמלת כלה שהושלכה לפח;
גבר ואישה זרים זה לזה נוטשים מסיבה וממשיכים יחד למסע לילי;
עיתונאית שכמהה לילד מבקשת מזור אצל זקנה בלב יער;
זוג אורחים בחתונה מנסה לממש תכנית שתכריע את עתידו; ועוד.

סיפוריה של מירי שחם נטועים בריאליה המקומית, אך גם פורצים את גבולותיה השבירים אל עבר עולם הפנטזיה.
במרכזם דמויות הנדחקות לגלם את התפקיד שהוקצה להן, ובה בעת מגדלות בתוכן חלל סמוי שבו הן זרות גם לעצמן.

בכתיבה משחקית, שוצפת ורבת המצאות, נשזרים רגעי צחוק ברגעי פיכחון מועכי לב.

יכולנו להיות נהדרים הוא ספרה הראשון.

מחבר/ת מירי שחם
מק"ט מוצר 128337
שם יצרן ספרית פועלים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • כוונות טובות - אילה בן-פורת - יד שניה

    כשגופתה של גליה סוצקי מתגלה במרתף הבניין שבו היא גרה, פקד סיגל שמש–לווין נקראת לעמוד בראש החקירה, אך מתקשה למצוא קצה חוט. למרות יופייה יוצא הדופן, גליה הייתה אישה מופנמת וביישנית שחיה חיים שקטים ורגילים עם בעלה ובתה הקטנה. למה שמישהו ירצה במותה?

    מה שמסבך את העניינים הוא שגליה היא חברת הקיבוץ העירוני אוריין. הרצח מטלטל את אנשי הקיבוץ - קהילה קטנה, מלאה לכאורה בכוונות טובות, שמתגוררת בבניין דירות בלב גבעתיים. החברים המומים ונסערים - זה לא מסוג הדברים שאמורים לקרות אצלם, הרי כל הרעיון בבסיס חייהם המשותפים הוא ערבות הדדית. ובכל זאת, הסימנים מעידים שהרוצח הוא אחד מהם ולא מישהו מבחוץ.

    פקד סיגל שמש–לווין זכורה לקוראים מהספר האישה שלא הייתה כחוקרת עקשנית ונחושה שיודעת לפתור תיקים מסובכים למרות - ואולי בזכות - הקושי שלה להבין את עצמה ואת האנשים שהיא אוהבת. היא צוללת לעולמם של חברי הקיבוץ ומנסה להתיר את סבך מערכות היחסים הסמויות והגלויות שהם מנהלים, בעת שחייה האישיים והמשפחתיים רק הולכים ומסתבכים.

    כוונות טובות, מאת הסופרת, המבקרת והמוזיקאית אילה בן־פורת, מעניק חוויית קריאה מענגת מאין כמותה. ספרה הקודם, האישה שלא הייתה ראה אור בהוצאת כתר.

    המחיר שלנו: 35