התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • התחנה טהרן - יד שניה

התחנה טהרן - יד שניה

מק"ט מוצר: 128377
זהו סיפור קורותיהם, פגישתם ואהבתם של דוד ורחל, שני צעירים העוברים כל אחד בדרכו, עד שהם נפגשים בפרס, במחנה שהוקם לילדי פליטים יהודים.
לקראת סיום הסיפור יוצאים כל גיבוריו למסע מסוכן, בים מלא מוקשים וצוללות אויב, ומגיעים לחוף מבטחים בארץ-ישראל.

תוך עלילה מרתקת ובסדרת מאורעות שלא ייאמנו לעיתים, מתקדמים גיבורי ספר זה בעיצומה של מלחמת העולם השניה, באש, בשלג, בערבה מדברית ובאפלה, אל התחנה טהרן.
מחבר/ת דבורה עומר
מק"ט מוצר 128377
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • יש עוד שלוש מאות כמונו - יד שניה
    הגר בת השתים-עשרה, לומדת בחטיבת הביניים בתל אביב וכותבת יומן בשפה סודית שברורה רק לה. לא זו בלבד, אלא שהיא מסוגלת לפעמים, גם לשמוע מחשבות של אנשים אחרים.

    בכיתה מכנים אותה "פריקית" והיא בטוחה שאף אחד לא מבין אותה. באחד הימים מבחינה הגר בתזוזה בתמונה התלויה בחדר שלה. שלושת האנשים שבתמונה, היושבים בגבם למצלמה בתחנת הרכבת, גולשים פתאום מטה אל תוך החדר שלה ומחייכים אליה. כאן מתחיל מסעה של הגר בעולם.

    יחד עם שלושת האנשים, ועוד שני נערים ונערה בעלי אותם כישורים של שפה סודית ושמיעת מחשבות, יוצאת הגר, שמגלה שבעולם יש בערך עוד שלוש מאות אנשים כמותם. תפקידם הוא לשמור על השפה האחת ויחידה, השפה שנבראה בששת ימי הבריאה. החבורה יוצאת למסע חוצה יבשות וימים, עוברת במהירות מארץ לארץ, הכול במטרה להציל את השפה ולמנוע את נפילתה בידי זרים.

    האם יצליחו אנשי השפה במסעם?
    אילו כוחות רשע יפגשו?
    מה יקרה לחלק מהם והאם כולם יישארו נאמנים למטרת המסע?
    ביש עוד שלוש מאות כמונו בוראת הסופרת, יעל קליינר, שזהו לה ספר ביכורים מרשים בהיקפו וביכולתו, עולם פנטזיה שהקוראות והקוראים צוללים לתוכו בסקרנות ובהתרגשות.

    יעל קליינר, נשואה, אמא לשלושה בנים וסבתא לתשע נכדות, מתגוררת הכי קרוב שאפשר לים, בעין הים בחדרה. בעלת תואר ראשון בחינוך לגיל הרך, תואר נוסף בחינוך מיוחד לילדים עם לקות בשמיעה ותואר שני בחינוך.

    קליינר שימשה שנים רבות כמורה ומחנכת לילדים בבית ספר היסודי ולימדה גם לא מעט שנים ילדים כבדי שמיעה וחירשים.

    זהו ספרה הראשון לנוער.
    המחיר שלנו: 35