התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • 4000 שבועות - אוליבר ברקמן

4000 שבועות - אוליבר ברקמן

מק"ט מוצר: 124500003245
59 ₪
אין במלאי
4000 שבועות: איך לחיות את החיים במקום לנהל את הזמן.

"ספר עזרה עצמית לאנשים שלא סובלים ספרי עזרה עצמית"
גרדיאן  

"הנה ספר ששווה להקדיש לו את הזמן המוגבל שלנו"
וול סטריט ג'ורנל

תוחלת החיים הממוצעת של האדם קצרה עד כדי גיחוך. בהנחה שנגיע לגיל שמונים, יש לנו קצת יותר מ-4,000 שבועות על פני כדור הארץ.

לא פלא שאנחנו מרגישים תמיד כאילו אין לנו מספיק זמן. רשימת המטלות שלנו הולכת ומתארכת, האיזון המיוחל בין החיים לבין העבודה מתרחק, והסחות הדעת רק מתרבות.

ובכל זאת, אנחנו בטוחים שאם רק נצליח לפצח את השיטה לניהול הזמן שלנו, נספיק הכול.
לרוב, הניסיונות הללו רק מגבירים את הלחץ ומונעים מאיתנו הנאה וסיפוק מהדברים שקורים בחיינו ברגע זה.

העיתונאי והסופר הבריטי אוליבר ברקמן ניסה על עצמו את מרבית השיטות לניהול זמן, ואף כתב עליהם בטורו הפופולרי בגרדיאן, עד שהבין שהמירוץ בעקבות הזמן הוא אבוד מראש.

בכתיבה קולחת, מאירת עיניים ולפרקים אפילו מטלטלת, מסביר ברקמן מדוע כל ניסיון לשלוט בזמן נדון לכישלון, מדגים מדוע דחיינות היא לא בהכרח דבר רע, מבטל את הניסיון הסיזיפי "לנקות את השולחן" (כי אין דבר כזה) ובעיקר מתכנס לאמת מרגיעה אחת: במקום לעסוק כל הזמן בשאלה מה אנחנו חייבים להספיק, מוטב להחליט מה לא לעשות.

4,000 שבועות כיכב במשך חודשים ברשימת רבי-המכר של ניו יורק טיימס, זכה לביקורות מהללות ונמכר לתרגום למדינות רבות.

מחבר/ת אוליבר ברקמן
מק"ט מוצר 124500003245
שם יצרן תכלת
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • שאלות שמצמיחות כנפיים

    כולנו רוצים ילדים שבטוחים בעצמם, שמחים, סקרנים, יצירתיים, מחוברים ליכולות שלהם ופתוחים לאפשרויות שנפתחות עבורם.
    אבל בפועל רוב השיחות שלנו עם הילדים נתקעות באותן שאלות אוטומטיות:
    איך היה בגן?
    איך הי
    ה בבית הספר?
    הכול בסדר?
    והתשובות, ברוב המקרים, קצרות, סגורות, ולעיתים מרחיקות במקום לקרב.
    הספר הזה נולד מתוך שאלה אחת פשוטה: מה היה קורה אילו היינו יודעים לשאול שאלות אחרות?
    • שאלות שמרחיבות את עולמו של הילד
    • שאלות שמחזקות תחושת ערך וביטחון
    • שאלות שפותחות אפשרויות במקום לצמצם
    • שאלות שמעמיקות קשר, גם במצבים וזמנים מאתגרים
    שאלות שמצמיחות כנפיים הוא מדריך פרקטי להורים שמבקשים להיות נוכחים יותר, מדויקים יותר ומשפיעים יותר- לא דרך נאומים, חוקים או שכנוע, אלא דרך אומנות השאלה.
    בספר תמצאו:
    • עקרונות פשוטים וברורים לשאילת שאלות מצמיחות
    • מאות שאלות המחולקות לפי גילאים ומצבי חיים
    • שאלות לרגעי שגרה, חגים, משברים, שמחות ואתגרים
    • כלים ליצירת שיחה שמחזקת את הילד ומרחיבה את עולמו הפנימי
    זהו ספר שלא מבקש לשנות את הילד, אלא לעזור לכם לפגוש אותו באמת.

    המחיר שלנו: 111.20
     
  • למטרות רווח

    "אף כי תאגידים רבים נכשלו לא פעם במילוי חובתם כלפי החברה, האנושות ידעה שוב ושוב לתקן, לכוון ולהחזיר אותם לדרך הישר. ההיסטוריה של התאגידים מזכירה לנו אמת פשוטה: האנושות משגשגת ביותר כשהיא פועלת יחד"

    רבים מאמינים כי תאגידים הם ישויות חסרות לב המקדישות את עצמן באופן חסר מעצורים למרדף אחר רווחים. יש המרחיקים לכת וטוענים שזה בדיוק תפקידם של תאגידים. שתי הקבוצות הללו טועות. החל מראשית ימיהם של התאגידים, הם היו מוסדות שנועדו לקדם את טובת הכלל. אם הם דבקים תמיד במטרה הזאת – זו כבר שאלה אחרת.
    למטרות רווח מספר את סיפורם של התאגידים באמצעות שמונה תחנות בהתפתחות התאגיד והחברה – מהמצאת התאגיד ברפובליקה הרומית, דרך עלייתו ונפילתו של בנק מדיצ'י, פטרון האמנויות ברנסנס, עבור בחברת הודו המזרחית שהפכה למעין מדינת ענק, המשך בעולם הנפט ובתכסיסי חברות המינוף, ועד ליכולת שצברה חברת הזנק כפייסבוק לעצב תודעה ומציאות פוליטית. משמונת הסיפורים המסעירים והעסיסיים לפרקים גוזר ויליאם מגנוסון גם ארגז כלים לתיקון דרכם של תאגידים, לבל יהיו גולם הקם על יוצריו.

    איך עקף הבנק של האפיפיור את איסור הריבית?
    כיצד תמרנו ראשי "חברת הודו המזרחית" את הבורסה?
    איך נולדה ההשתלטות העוינת?
    האם חברות הנפט הידועות לשמצה עשו משהו למען האנושות?

    פרופ' ויליאם מגנוסון מלמד משפט תאגידי באוניברסיטת טקסס A&M. קודם לכן לימד משפטים באוניברסיטת הרווארד. הוא מחבר הספר 'דמוקרטיית הבלוקצ'יין', ומפרסם מאמרים בגדולים שבעיתוני ארה"ב.

    המחיר שלנו: 55