התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • השאיפה למשמעות - יד שניה

השאיפה למשמעות - יד שניה

מק"ט מוצר: 128518
55 ₪
אין במלאי
ד"ר ויקטור פראנקל הוא מייסד הלוגותרפיה - המכונה בפי רבים האסכולה הווינאית השלישית בפסיכיאטריה (אחרי הפסיכואנאליזה של פרויד והפסיכולוגיה האינדיבידואלית של אדלר).

פרופסור לנוירולוגיה ולפסיכיאטריה בבית הספר לרפואה ולפסיכיאטריה באוניברסיטה של וינה, פרופסור ללוגותרפיה באוניברסיטה הבינלאומית של ארה"ב אשר בסן דייגו, קליפורניה, פרופסור אורח באוניברסיטאות רבות ושונות, ביניהן הרוורד וסטנפורד, נשיא 'החברה הרפואית האוסטרית לפסיכותראפיה', חבר - כבוד של האקדמיה האוסטרית למדעים ובעל תוארי כבוד של שמונה אוניברסיטאות שונות. בשנת 1985, זכה בפרס 'אוסקר פיסטר' של איגוד הפסיכיאטרים של ארה"ב.

מאמרו הראשון נתפרסם בשנת 1924.
מאז כתב 27 ספרים, שתורגמו לשפות רבות ושונות.

ספרו האדם מחפש משמעות נמכר בשני מיליונים עותקים ויותר.
מחבר/ת ויקטור פראנקל
מק"ט מוצר 128518
שם יצרן דביר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים