התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ארץ הקוקיות השמימית

ארץ הקוקיות השמימית

מק"ט מוצר: 002000538545
במאה ה־15, נערה יתומה בשם אנה חיה בקונסטנטינופול, המפורסמת בספריותיה.
שם היא מוצאת את מה שעשוי להיות העותק האחרון של ספר עתיק בן מאות שנים: הסיפור על אָאֶתֹון הרועה, שהשתוקק להיהפך לציפור כדי שיוכל לעוף אל גן העדן שבארץ הקוקיות השמימית.

בימינו אלה, בספרייה באיידהו, זינו - גבר בשנות השמונים לחייו - עורך חזרה עם ילדים על מחזה המבוסס על סיפורו של אאתון.
בין מדפי הספרים טמן סימור, נער אידיאליסט, פצצה שתשנה את חייהם של אנשים רבים ואת חייו שלו.

בעתיד הלא־רחוק, ב'ארגוס', החללית הבין־כוכבית, קונסטנס כלואה בתוך כספת, מעתיקה על פיסות נייר את סיפורו של אאתון, שסיפר לה אביה.

ארץ הקוקיות השמימית הוא סיפור על חולמים אאוטסיידרים שחייהם ארוגים אלה באלה על פני מאות שנים.
הסיפור של אאתון מניע את חיי הגיבורים, כל אחד בארצו ובתקופתו.

זהו סיפור רב־השראה על בעלי שאר רוח שחיים בעולמות מסוכנים, מוצאים בתוכם חוסן פנימי, תקווה ו... ספר.
ספרו הקודם של אנתוני דואר, כל האור שאיננו רואים, שזכה בפרס פוליצר לסיפורת ובפרסים נוספים והיה לרב־מכר בינלאומי, ראה אור בעברית בהוצאת מודן.
מחבר/ת אנתוני דואר
מק"ט מוצר 002000538545
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • על פילים ושיברון לב
    אנדי אוהב את ג'ן. ג'ן אוהבת את אנדי. או בעצם, ג'ן אהבה את אנדי, ועכשיו היא כבר לא.
    ואנדי לא מצליח להבין מה קרה.
    עכשיו אין לו בית, קריירת הסטנד־אפ שלו תקועה, והוא לא מבין מתי כל החברים שלו הספיקו להתבגר ולהתיישב ומה הוא עשה בזמן הזה.
    אנדי לא מסוגל להתגבר על שיברון הלב והבלבול שלו. כל מה שחשב שהוא יודע על נשים, על מגורים משותפים ועל חברויות השתנה ללא הכר. בניסיון להכניס יציבות לחייו, הוא נאחז בצורך שלו לפתור את חידת מערכת היחסים השבורה שלו ושל ג'ן. כי אם הוא יצליח למצוא את התשובה לכך, אולי ג'ן תצליח למצוא את דרכה חזרה אליו.
    אבל נראה שלאנדי עדיין יש הרבה ללמוד, ואולי יותר מכול, הוא צריך להכיר את הצד של ג'ן בסיפור האהבה שלהם.


    על פילים ושיברון לב הוא סיפור מצחיק וחד כתער על רומנטיקה ועל סוגים שונים של חברוּת. דולי אלדרטון הפליאה לרקום סיפור אהבה עם שני סופים, ומוכיחה שוב את כישרונה לספר על אהבה בישירות, בדייקנות ובחמלה. זהו ספרה השלישי של אלדרטון, והשני המתורגם לעברית אחרי 'נראה לאחרונה', שראה אור בהוצאת כתר.
    המחיר שלנו: 59