התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • שיחות עם יצחק שמיר - חיים משגב - יד שניה

שיחות עם יצחק שמיר - חיים משגב - יד שניה

מק"ט מוצר: 85764
40 ₪
אין במלאי
"אסור להתפשר בשאלות מצפוניות. זה החוק ולא יעבור. ולא, אל תבקש לך שלטון... ביסודו של דבר אני אופטימי, מפני שאני מאמין בשכל הישר... איש לא יוכל לומר עלי שאני רק נאה דורש.

מאז ומתמיד ידעתי שצריך גם נאה לקיים... אני מאחל לעצמנו שלא נחדל להאמין בעצמתנו ובכוחנו המוסרי... אינני מיסטיקן; אבל אמונה אינה יכולה, מטבע הדברים, להיות רציונלית.

אמונה היא דבר המורכב מרגש וממחשבה. החזון הציוני לא נבנה רק על הגיון צרוף בלבד. אם להיות רציונליים - אין לנו שום סיכוי לעמוד מול מאות מליוני הערבים והמוסלמים המקיפים אותנו... לא נוכל להתקיים אם לא נהיה מוכנים למלחמה תמיד... כשאני אומר אתה מלים נצח ישראל לא ישקר, אני מתרגש...זה מחשמל אותי "

ד``ר חיים משגב נולד בתל אביב. מאז 1968 הוא עוסק בעריכת דין.
את המוניטין שלו רכש במשפטים הרבים שהופיע בהם, מהם נודעים ביותר.
מחבר/ת חיים משגב
מק"ט מוצר 85764
שם יצרן ספרית פועלים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • חמקן - יד שניה
    מדינת ישראל טיפחה את אהוד ברק - אישיות חידתית ובלתי מפוענחת - כפי שטיפחה רק מעטים מבניה. ואולם דרכו זרועה בקורבנות ובעיי חורבות, ביטחוניים ופוליטיים כאחד.

    העיתונאי בן כספית עקב אחרי ברק - כלוחם, כמפקד ואחר כך כמנהיג פוליטי - במשך 20 שנה. חמקן מתמקד בשנים שבין 2007 לערב בחירות 2013, אז הודיע על פרישתו מהחיים הפוליטיים. במהלך תקופה זו תיעד כספית את מעשיו של ברק, ובראשם פעולותיו להדחתו ולהשחרת דמותו של הרמטכ"ל דאז, גבי אשכנזי, פרשה שנודעה ברבים כ"מסמך הרפז".

    חמקן מפענח את דמותו של ברק על מניעיו, יצריו, שיטות הפעולה ומנגנוני ההוצאה לפועל שלו ומבוסס על עדויות, פרוטוקולים ודוחות מטלטלים.

    חמקן הוא ספר עוכר שלווה שקוראיו לא יניחו מידיהם.

    בן כספית, עיתונאי זה 27 שנה ("מעריב", "סופהשבוע", "אלמוניטור"), בעל תואר ראשון במשפטים, משדר תוכנית אקטואליה יומית ב"רדיו ללא הפסקה" ומגיש (עם גל גבאי) את "עושים סדר" בטלוויזיה החינוכית ובערוץ 2. הוא נשוי, אב לשלושה ומתגורר בהוד השרון.
    המחיר שלנו: 30