התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • גינו מעבר לכל דמיון - דני דור - יד שניה

גינו מעבר לכל דמיון - דני דור - יד שניה

מק"ט מוצר: 78148
40 ₪
אין במלאי
"זה היה רגע לא קל. אני נוהג ברכב ובו צוות לוחמים בדרכנו למשימה חשובה עמוק בשטח האויב. נוסעים בדממה מוחלטת.
מרוכזים בדרך, במשימה, כל אחד במחשבותיו... באחת הערים, בדרך ליעד, מגיעים לפתע לפקק תנועה גדול.

רכבים עומדים ושום דבר לא זז. בוגי יעלון, מפקד המבצע, יושב לידי מקדימה. פקק ענק. רכב כבד נתקע בצומת וחסם את התנועה. אף רכב לא זז.
כולם צועקים, מקללים זה את זה. ואנחנו תקועים. הזמן אוזל וגובר החשש שלא נגיע בזמן לבצע את המשימה.

ירדתי מהרכב, נכנסתי לצומת והתחלתי לכוון את התנועה. בצעקות, בתנועות ידיים, הצלחתי להתיר את הפקק ולחלץ את הרכב התקוע. זה היה התפקיד שלי, להתיר כל פלונטר בדרך ולדאוג שהכוח יוכל להמשיך ללא תקלות ולבצע את המשימה. 
"חזרתי לרכב ובוגי אומר לי: 'שמע ג'ינו, זה כבר גובל בחוצפה אדירה מה שאתה עושה כאן. אתה כבר מנהל להם את המדינה...' "

יוסי ג'ינו – לוחם, מפקד, מסתערב, איש קהילת המודיעין והמבצעים המיוחדים של סיירת מטכ"ל, שכמעט כל המבצעים שלו, מעבר לכל דמיון, אסורים עד היום בפרסום.
מחבר/ת דני דור
מק"ט מוצר 78148
שם יצרן הוצאה עצמית
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • חי במלחמה - יד שניה
    מלחמות ישראל שזורות לבלי הפרד בביוגרפיה הפרטית שלו: הוא איבד את אביו במלחמת השחרור ב-1948, לחם במלחמת ששת הימים, נפצע (פעמיים) ככתב קול ישראל והטלוויזיה במלחמת ההתשה, הציל חיים במלחמת יום הכיפורים, דיווח מאירופה כשהטרור הפלסטיני השתולל בה וכתב על הר הגעש האנושי שהתפרץ בלילה שבו החלה האינתיפאדה הראשונה.

    בתחילת מלחמת לבנון הראשונה הוא נכנס על טנק של צה"ל לביירות, ובסופה דיווח על הטבח שהיה עד לו במחנות הפליטים הפלסטיניים שבדרום העיר. אחר כך שהה במוצבים המופגזים, יצא לפשיטות  והזיע יחד עם לוחמי צה"ל בעת שנסעו בנתיבי מטעני הנפץ ברצועת הביטחון שבדרום לבנון. ב-2006, במלחמת לבנון השנייה, הצטרף למבצע מוטס בעומק השטח שבשליטת חיזבאללה.

    רון בן ישי הוא חתן פרס ישראל ומבכירי העיתונאים הצבאיים בישראל. את פרס ישראל הוא קיבל בזכות עשרות שנים של סיקור ייחודי ואמין מקו האש של העימותים והמאבקים הגדולים בישראל ובעולם. בספרו הראשון, "כתב חזית", סיפר בן ישי על מלחמות של אחרים, שאותן סיקר במסעותיו ההרפתקניים ברחבי העולם. בספר הנוכחי הוא מספר עלינו, הישראלים; על מאבקנו לשרוד בסביבה עוינת ולחיות חיים נורמליים. הוא עושה זאת מזווית ראייה אישית, שחושפת אותו כאיש משפחה לא מושלם וכעיתונאי לא אובייקטיבי, שהמרדף אחר הסיפור הוא נשמת אפו. הוא מודה כי האובססיה שלו היא להיות תמיד שם עם הלוחמים – היכן שיורים – ובקרבת מקבלי ההחלטות בעת תפניות מדיניות גדולות. האובססיה הזאת הניבה את "חי במלחמה", ובו תובנות לא שגרתיות וסיפורים עוצרי נשימה שהמציאות בם עולה על כל דמיון. 
    המחיר שלנו: 55