התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • שווה למות בשביל זה - יד שניה

שווה למות בשביל זה - יד שניה

מק"ט מוצר: 129146
30 ₪
אין במלאי
ג'ק ריצר: הספר ה-15.

יש צרות קטלניות בערבות נברסקה וריצ´ר נכנס אליהן מיד.

הוא נתקל בדנקנים, משפחה מקומית שמטילה טרור על מחוז שלם.
אבל מקרה אחד של ילדה בת שמונה שנעלמה לפני עשרות שנים לא מרפה ממנו.

ריצ´ר - מוכה וחבול -היה פשוט צריך להמשיך הלאה. אבל זה בלתי אפשרי מבחינתו.
בשביל מה שווה למות, במחוז כפרי רווי אימה וסודות רצחניים?
מחבר/ת לי ציילד
מק"ט מוצר 129146
שם יצרן כנרת זמורה ביתן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • הפרידה האחרונה שלה - יד שניה

    צ'לסי קלארק, אם צעירה, יוצאת לבילוי לילי עם חברותיה ונעלמת. המשפחה שלה משוכנעת שהיא לעולם לא הייתה עוזבת מרצונה את שני ילדיה הקטנים.
    בעלה הנואש, שהוא גם החשוד העיקרי, שוכר את שירותיה של עורכת הדין מורגן דיין כדי להוכיח את חפותו.
    כאימא בעצמה, מורגן מזדהה עם הכאב של בני משפחתה של צ'לסי ונחושה למצוא אותה. היא שבה לשתף פעולה עם הבלש הפרטי לאנס קרוגר, אבל ככל שהם חופרים עמוק יותר, כך החקירה שלהם נעשית מסוכנת יותר. חקירתה גורמת לכך שאדם אלים ומסוכן עוקב באובססיביות אחריה, ועתה כל הדברים החשובים בחייה, כל האנשים החשובים בחייה, נמצאים בסכנה ממשית. מורגן חייבת למצוא אותו לפני שהוא ימצא אותה, מפני שהיא המטרה הבאה שלו.
    הפרידה האחרונה שלה מאת סופרת רבי המכר של 'וול סטריט ג'ורנל' מלינדה לי הוא מותחן מרתק שבו עורכת הדין העשויה ללא חת חוברת לבלש פרטי ויחד הם חוקרים פרשת היעלמות מסתורית.
     
    המחיר שלנו: 35