התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • חצילים - אופיר גובני - יד שניה

חצילים - אופיר גובני - יד שניה

מק"ט מוצר: 129209
35 ₪
אין במלאי
חצילים - מעל 95 מתכונים מפתיעים.

החציל טעים, משביע ואינו משמין. הוא עשיר בסיבים תזונתיים וניתן להכינו במגוון טעמים ומרקמים.

הספר מכיל מנות ראשונות, קישים ומאפים, בשר ודגים, מנות צמחוניות, רטבים ואפילו ריבות.
בכל המתכונים נעשה שימוש בחצילים מן הסוגים הנפוצים ביותר בארץ.

טקסט מדויק וברור ילמדכם כיצד לאפות, לצלות, לטגן ולבשל את החציל על-מנת להכין את המתכונים המקוריים והמדוייקים שבספר, המלווים בצילומים יפהפיים ומגרים.

*****

אופיר ג`ובני החל את הכשרתו המקצועית בקורס ברשת מלונות דן, ואת ההתמחות המשיך במסעדת פירות הים `מול ים` בתל-אביב.

3 שנים שימש כשף במסעדה האיטלקית הנודעת `פרונטו`, ולאחר מסע ארוך בחו"ל חזר ויצר מטבח שף איכותי במסעדת הבשרים NG.
במקביל היה בעל טור באתר האינטרנט NRG אשר עסק במאכלי עדות.לביקורות על הספר:


פורמט אלבום
כריכה קשה
צילומי צבע
מחבר/ת אופיר גובני
מק"ט מוצר 129209
שם יצרן ידיעות ספרים - פן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • קפה! - יד שניה
    בספר זה מונגש בקצרה, סיפור הקפה: איך התגלה, כיצד מעבדים אותו, ואיך הפך חמשקה הפופולרי בעולם. 
    בספר יש גם מתכונים להכנת מגוון מעדנים, עוגות וקינוחים קלאסיים הכוללים קפה.
    המחיר שלנו: 25
     
  • מבשלים לשניים - יד שניה
    הספר ´מבשלים לשניים´ הוא מדריך ידידותי להכנת אוכל טעים ומזין, תוך שימוש בשפע פירות וירקות של העונה, לצד מוצרי חלב, דגים, עופות ובשר. הספר מתאים במיוחד לזוגות צעירים בתחילת הדרך ולאלו שהגיעו לגיל השלישי, לאחר שהקן התרוקן.
    מספר זה לומדים שהפתרון הפשוט לאכול טוב ונכון הוא ההנאה ממבחר מאכלים המספקים לגוף את כל הדרוש לו, בלי להעמיס אותו בקלוריות. מובא כאן מידע נרחב על בחירת המוצרים והשימוש המתאים להם, מתוך ידיעה שאוכל נכון ומאוזן משפיע על מצב הרוח ועל הבריאות.
    בספר למעלה מ-70 מתכונים, שנוסו בקפידה. כולם מלווים בטיפים ובצילומים.
    המחיר שלנו: 39