התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • שירתהלים

שירתהלים

מק"ט מוצר: 007300010784
הקריאה במזמורי תהילים היתה מאז ומתמיד אחת הדרכים להתמודדות האדם הבודד עם טלטלות החיים, והספר שלפנינו נותן ביטוי חריף להתמודדות זו.
הספר שִׁירַתהִלִּים כולל מאה וחמישים שירים-תפילות שנכתבו בהשראת ספר תהילים, בימים שבהם ישבה המחברת ליד בתה החולה, וחייה נעים בין יאוש לתקווה בין אימה לאמונה.

אויבים עדיין מכים בנו, התקוות ממשיכות לחזק אותנו, והשאלות נותרו על כנן; אין אדם צריך להיות דתי כדי לנסות ולתת טעם לכל זה.
יש מן הנחמה כשמתגלה כי שאלותינו המודרניות כמותן כשאלות העתיקות, וכי היותנו כולנו בני אנוש מתירה לנו לבקש תשובות מן הבורא.

הספר מביא לקוראי העברית מפרי נשמתה של אישה אחת, שאין לך אדם שלא ימצא בו משהו מתחושותיו שלו. הוא ראה אור בארצות-הברית באנגלית וזכה לתהודה רבה, ועתה מוגשת לקורא העברי מהדורה דו-לשונית שלו, עברית-אנגלית.
מחבר/ת גיאיה אראנוף ברנשטיין
מק"ט מוצר 007300010784
שם יצרן ראובן מס
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • חולם ולוחם פרקי יומן

    מאז היותו בן שמונה־עשרה כתב אמתי גרנות יומנים אישיים ובהם חקר את חייו, את ערכיו ואת משמעות קיומו. לאחר נפילתו בקרב בצפון הארץ בתחילת מלחמת חרבות ברזל מצאו הוריו את היומנים, שחשפו טפחיים מדמותו הייחודית ומעולמו הפנימי, ואת הרף המוסרי הגבוה שהציב לעצמו. דרך מילותיו הכנות והעמוקות מתגלה בחור שחי חיים מלאי משמעות, אהבה ועומק רוחני. היומנים, שנכתבו על ידי צעיר ישראלי עדין נפש ומפקד אמיץ לב, משקפים תובנות עמוקות על החיים, על האדם, על צבא ותורה, על חירות ואהבה ועל משמעות הקיום.

    חולם ולוחם הוא מבחר מתוך יומניו של אמתי, שנערך על ידי אביו, הרב תמיר גרנות. הוא הוסיף ביאורים ומחשבות משלו ויצר דיאלוג מרתק בין אב לבן, בין עבר להווה ובין כאב לתקווה. הספר משלב את כתביו המקוריים של אמתי עם פרשנות רגישה המאירה את עומק מחשבותיו תוך התבוננות על מסע חייו, על מאבקיו הפנימיים ועל הדרך שסלל לעצמו בעצמו. אמו של אמתי, אביבית, יצרה דיאלוג עם יומניו בשפת האומנות, ובין פרקי היומן משובצים ציורים שיצרה בדמע בהשראת כתיבתו, בשבועות שאחרי נפילתו.

    המחיר שלנו: 80
     
  • לעץ אחד
    המחיר שלנו: 78