התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • זכרון דברים - יד שניה

זכרון דברים - יד שניה

מק"ט מוצר: 129093
40 ₪
אין במלאי
סיפוריהם של צזאר, ישראל וגולדמן, אחוזים בסיפורי משפחותיהם ומכריהם בתל-אביב.

הספר נפתח במות אביו של גולדמן, בראשית הקיץ, ומסתיים באמצע החורף, במותו של גולדמן עצמו.
פרק זמן זה הוא ההווה של הספר, אשר העבר נארג לתוכו בזרם אסוציאטיבי סבוך של עלילה, שבו העבר ש"ברקע" נדחק כל העת ל"חזית".

דמויות הספר משתייכות ברובן למגזר החברתי של פועלים, פקידים ואינטליגנציה, שהשתמר עד לפני שנים לא רבות בצביונו המקורי, ואשר ניתן לכנותו "מעמד ההסתדרות".
דמויות אלה באות ויוצאות כאן בתהליך של שקיעה והתפוררות, והן נעות בין מַפָּחים לבין בולמוס של פירורי-הנאות
מחבר/ת יעקב שבתאי
מק"ט מוצר 129093
שם יצרן הקיבוץ המאוחד
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • שדים וסמטאות - יד שניה

    כשתרגיל צבאי במתקן סודי בצפון ישראל מעיר סיוט עתיק ואפל מתרדמתו - לוחם שייטת מוכה טראומה יגלה אמת מזעזעת על מפלצתיות, חרטות, פחדים, וגורל. 

    נמרוד תמוז, לוחם מעוטר בשייטת 13, מוביל תרגיל משותף עם צוות 6 של אריות הים האמריקאים. מה שאמור היה להיות תרגיל ראשון מסוגו במתקן אימונים חדשני הופך במהירות לסיוט מקאברי, כשכוחות אלימים מתעוררים ממעמקי האדמה. בהובלת סוכנת ממשלתית מסתורית, הלוחמים יצטרכו להתמודד עם אויב שאין לו שם בשום שפה - אבל הסכנה האמיתית לא מגיעה מבחוץ - היא טמונה עמוק בתוך נשמתם, בסודות אפלים שהודחקו ליותר מדי זמן.

    שדים וסמטאות הוא רומן אימה מהפנט המשלב אקשן צבאי חד כתער עם מיתולוגיה מזרח-תיכונית עתיקה. האם תהית מה יקרה אם מייקל קרייטון יזמין את ה.פ. לאבקראפט לבירה בפלורנטין - ואיזה סיפור ייצא מהערב הזה? אז זהו שדים וסמטאות - מסע אל תוך התהום שבין גבורה לטירוף, בין אנושיות למפלצתיות, כשבתחתית החשוכה מהדהדת השאלה: כמה מהאנושיות שלנו אפשר להקריב כדי לעשות את הדבר הנכון?

    איתן גפני הוא במאי קולנוע ואיש תוכן, מחלוצי סרטי הז'אנר בישראל. יליד 1981, שמסרב לקחת על כך אחריות עד היום. סרטיו הופצו והוקרנו ברחבי העולם, וזכו באינספור פרסים. הוא איש משפחה מסור, אדם נחמד בכללי, שמפחד פחד מוות מג'וקים. שדים וסמטאות הוא ספרו השני, והוא גם סוג של ספר המשך לסנוורים אפלים

    המחיר שלנו: 30