התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • די בכך

די בכך

מק"ט מוצר: 003200222579
איש לא העריץ את ג'ורג' יותר מבובי, אחיו הצעיר.

מן הזיכרון הראשון שלו היו תמיד שניהם יחד, ג'ורג' בחזית, ובובי בעקבותיו.
אך האח הבכור, האבהי והמרשים, שלימד את בובי לקלוע פחיות ולהרכיב דגמי עץ, שהסביר לו על רזי העולם ועודד אותו יותר מאביו ומאימו יחד, איבד את דרכו.

הפרעה נפשית לא מאובחנת הלכה ושיבשה את תפיסתו ואת חיי השניים, הלכה והחמירה, ואז התפרצה באחת.
שרֵפה גדולה בחצר הבית, כוויות מאיימות וסמויות מן העין וטינה שאינה מתפוגגת שינו את חיי השניים לתמיד.

גם קרול נושאת את עברהּ כמשקולת.

אביה עזב, ואימה הידרדרה מול עיניה באופן כה גס שהיא נאלצה לעזוב ולשנות את שמה כדי להתחיל מחדש.
כשקרול ובובי נפגשים בבגרותם הפצעים הישנים נפתחים לרווחה. הזוג הצעיר והאח הרדוף נדרשים לבחון את כאבם ואת האחריות שלהם, להשלים עם המציאות, להיעזר זה בזה כדי לגדול ולמצוא כוח במה שיש.

שמו של תומס ה' אוגדן נודע שנים רבות בשדה הפסיכולוגיה והאנליזה. ספריו ומחקריו נחשבים שם דבר ברחבי העולם ואף תורגמו לעברית בהוצאת עם עובד.

אך כתיבתו הרגישה בתחום הפרוזה הפתיעה את קוראיו: שני הרומנים מפרי עטו הפרטים שהושמטו ולא אימא שלי, היו לרבי־מכר ועוררו התלהבות גדולה בקרב קהל רחב וחדש שלא ידע כלל על כתביו המקצועיים של המחבר. בזכות שפתו העשירה והמרובדת ובזכות הבחנותיו הייחודיות הקריאה בספרו היא הנאה צרופה.
מחבר/ת תומס ה אוגדן
מק"ט מוצר 003200222579
שם יצרן עם עובד
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • העולם של אתמול - סטפן צוויג
    "אבל כל צל הלוא הוא ילדו של האור,
    ורק מי שיודע אור וחושך, מלחמה ושלום, עלייה וירידה,
    חי חיים אמיתיים."

    העולם של אתמול הוא תיאור מרתק ומרגש של תקופה שלמה שחרבה, סגנון ותפיסת חיים שאינם אפשריים עוד. בסגנונו הצח ובהיר המחשבה משחזר צוויג את חיי התרבות של אירופה במחצית הראשונה של המאה העשרים ואת הזעזוע האדיר עם פרוץ מלחמת העולם הראשונה והשנייה. בעטו הנפלא הוא פורש את היריעה הרחבה של אירופה ששקעה ואיננה עוד, וקשת של אישים אשר גילמו את חיי הרוח והתרבות שלה, בהם הרצל, פרויד, תומס מאן, ג´יימס ג´ויס וארטורו טוסקניני. עם עליית הנאצים עבר צוויג לאנגליה, משם לארצות הברית, ולבסוף התיישב בברזיל, עקור משורש.

    העולם של אתמול הוא משל לטרגדיה של אנשי הרוח היהודים־גרמנים במאה העשרים - טרגדיה של אזרח העולם שנאלץ לחיות כיהודי נודד נצחי. את צוואתו סיים צוויג במילים: "אני מברך את כל ידידי; ולוואי ויזכו הם לראות את עלות השחר אחרי הלילה הארוך. אני שחסר סבלנות הנני ביותר, מקדים ללכת לפניהם."

    סטפן צוויג (1942-1881), סופר, משורר וביוגרף אוסטרי יהודי, הוא מהסופרים הנקראים בעולם ומאנשי הרוח הנערצים של תקופתו. העולם של אתמול, ספר זיכרונותיו האוטוביוגרפי, נכתב בכתב יד ונשלח אל המו"ל יום לפני התאבדותם המשותפת של צוויג ואשתו השנייה, ב־22 בפברואר 1942. "לאחר שעולם לשוני שקע לגבַּי, ומולדתי הרוחנית, אירופה, משמידה את עצמה, לא נותר לי למען מה לחיות," כתב. שנה אחרי מותו הספר ראה אור.
    ספריו של סטפן צוויג תורגמו ל־30 שפות ונמכרו בעשרות מיליוני עותקים. מספריו שראו אור בעברית בהוצאת זמורה־ביתן: קוצר רוחו של הלב, שעות הרות גורל, במבוכת הרגשות, אנשים וגורלות, מרי סטיוארט,
מרי אנטואנט ולילה מופלא. למהדורה מחודשת זו של העולם של אתמול מצורפת אחרית דבר מאת ד"ר גלילי שחר.
    המחיר שלנו: 64
     
  • הטמעה

    איש מוסד נועז מתכנן מבצע מתוחכם.
    שחקנית אופרת סבון מזדקנת חוששת שתפוטר.
    סטודנט לספרות מנסה להרשים בחורה שפגש.
    פרופסור לסטטיסטיקה מוטרד מהעתקות בקנה מידה גדול במהלך בחינה חשובה.

    המשותף לכולם הוא המפגש שלהם עם טכנולוגיה עתידנית, הלוקחת את ההתמכרות האנושית לטלפון סלולרי צעד נוסף קדימה – לא עוד טלפון מוחזק ביד אלא הטמעתו, למעשה השתלתו בתוך גוף המשתמש. אמנם הטכנולוגיה המדוברת מצריכה התערבות רפואית פולשנית, אך הניצול שלה לשלל שימושים ופיתוחה לכיוונים חדשים מבטיחים למשתמשים הראשונים והאמיצים הרפתקה שהשפעותיה יהיו בלתי צפויות.

    להמצאה אחראים שני יזמים ישראלים: ד"ר הילה ברוש, מדענית אובססיבית לדבר, שבמסגרת עבודת הדוקטורט שלה פיתחה טכנולוגיה מהפכנית, ואודי לוי, הייטקיסט מנוסה ואיש שיווק בתחום הסלולר.

    לאחר מפגש אקראי בכנס, חוברים השניים יחדיו ומקימים את אֶמבֶּדיקְס, חברת סטארטאפ לקידום הרעיון. אך מרגע שהמסע מתחיל – לאף אחד, כולל אנשים בעלי אינטרסים שונים שמשפיעים ומושפעים מהטכנולוגיה, אין מושג או שליטה לאן יוליכו הדברים ומה יהיו התוצאות.

    הטמעה הוא רומן דיסטופי, טכנו-פסיכולוגי, שעל גיבורי עלילתו הסוחפת מנצחת חברת אֶמבֶּדיקְס – הגיבורה המפתיעה מכולם.

    רוה גיל-מור הוא איש הייטק שלאורך הקריירה שלו עסק ועוסק בתפקידי מחקר, פיתוח ושיווק בארגונים בעלי שלבים וגדלים שונים, במגוון תחומים כולל: תקשורת, סייבר, גנטיקה חישובית, ציוד רפואי, ופיננסים. רוה הוא בעל תואר ראשון ושני במתמטיקה מאוניברסיטת תל אביב וכן תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת Heriot-Watt בסקוטלנד. הטמעה הוא ספרו הראשון.

    המחיר שלנו: 59.40