התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • לחיינו - אם אלה אנחנו 2

לחיינו - אם אלה אנחנו 2

מק"ט מוצר: 001005176196
החדשים שלנו
נוער

בן מרגיש שהוא תקוע. הוא שונא את הסטודנטים בקולג', ומתעב אפילו יותר את המשרה שאבא שלו סידר לו.

גם דילן, החבר הכי טוב שלו, התחיל להתנהג ממש מוזר.
נקודת האור היחידה היא מריו, שמאמן אותו בספרדית וגם בנשיקות צרפתיות...

מריו חולם להגיע להוליווד וסוחף את בן לחלום בגדול. אבל אם בן מתכנן את העתיד, למה הוא לא מפסיק לחשוב על העבר?

ארתור חוזר לניו יורק אחרי שנתיים, מוכן לכבוש את אוף־ברודוויי.
ברור, מבאס לבלות את הקיץ בלי מייקי המתוק שלו, אבל ארתור יודע שהקשר שלהם חזק, גם כשהם רחוקים.

בגלל זה הוא לא מתרגש כשהחבר־לשעבר שלו, בן, חוזר פתאום לתמונה.
וזה ממש בסדר מבחינתו שבן מאושר עם איזה בחור מסתורי.

מה שהיה - היה. נכון?
בעוד ארתור ובן מנסים להתנער מן העבר, הם לא מפסיקים להיתקל זה בזה בהווה. האם היקום מנסה לרמוז שצפויה איזו הזדמנות שנייה בעתיד?

ענקי הספרות לנוער אדם סילבֶרה (שניהם מתים בסוף) וּ-בֶקי אַלּבֶרטָלי (באהבה, סיימון) חברו יחד כדי לכתוב את רב־המכר הבינלאומי אם אלה אנחנו.
ספר ההמשך, לחיינו, התקבל גם הוא בהתלהבות רבה ברחבי העולם, זכה בשבחי הביקורת והיה לרב־מכר.
מחבר/ת בקי אלברטלי / אדם סילברה
מק"ט מוצר 001005176196
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • מכתבים מאמא

    אמא של ז'נביב (גְוֶון) קינגסטון חלתה בסרטן סופני כשגוון היתה בסך הכול בת שלוש. היא סירבה להיכנע וכנגד כל הסיכויים המשיכה לחיות עוד שמונה שנים. בזמן הזה, בשקט ובסבלנות, היא מילאה קופסה אחת ובה מכתבים ומתנות לכל אבן דרך חשובה בחיי בתה, עד גיל שלושים: ימי ההולדת, שנות ההתבגרות, קבלת רישיון הנהיגה, סיום הלימודים. היא ידעה שלא תוכל להיות שם בגופה — אז דאגה להיות שם בנפשה. שני עשורים לאחר מותה, אמה של גוון הצליחה להמשיך לנהל שיחה מתמשכת עם בתה גם כשכבר לא היתה לצדה. 

    היום, כשגוון עצמה כבר בשנות השלושים לחייה, שלוש מתנות אחרונות נותרו סגורות: לכבוד האירוסים, לכבוד הנישואים ולכבוד התינוק הראשון.

    מכתבים מאמא הוא זיכרון מופלא, כן ונוגע ללב, על שיחה שנמשכת מעבר למוות ועל אישה אחת שלא הפסיקה להיות אֵם. זהו סיפור על ילדות בתוך צל של אובדן, על התמודדות עם כאב ושבר, על אור שנשמר בתוך המילים. סיפור על משפחות, על מורשת, ועל אהבה שנשארת — וממשיכה ללוות, לחבק, ולרפא. כמו שאמה כתבה "אהבה חזקה יותר ממוות".

    ז'נביב קינגסטון היא בוגרת תואר ראשון בתיאטרון ובלשנות מאוניברסיטת קליפורניה בברקלי, ותואר שני במשחק מאוניברסיטת בראון ותיאטרון טריניטי. היא כתבה ארבעה מחזות.

     

    "ספר ביכורים עוצר נשימה על ההתמודדות עם מותה של אם... הרהור יפהפה ורחב לב על שכול ומשפחה." – Publishers Weekly

    "כשהאבל שלה משנה צורה עם השנים, קינגסטון מלמדת אותנו דבר חיוני על הדרך לאסוף, לשמור ולטפח זיכרונות של אהובים לאורך החיים". – Kirkus Reviews










































































     

    המחיר שלנו: 75
     
  • הדחף
    המחיר שלנו: 41