התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בית עוגות הדבש

בית עוגות הדבש

מק"ט מוצר: 062512015323
גילי כותבת סיפורי חיים. במשך שנים סיפוריהם של ניצולי שואה מילאו את ימיה ולילותיה, סיפורים אנושיים של אובדן וקרע.
אבל עכשיו, אחרי עשרים שנים של כתיבה, היא החליטה שמספיק, והיא לא תכתוב יותר סיפורים כאלו.

בגיל חמישים וחמש, היא רוצה לנוח, לכתוב את ספר הילדים שתמיד חלמה עליו, לדאוג לשתי בנותיה הגרות בלונדון, ולהמשיך לרוץ כל יום בשדות שליד ביתה עם כלבהּ האהוב, שון.

על אף רצונה במנוחה, נכנסת לחייה מיכאלה. מיכאלה חזרה עכשיו לארץ לאחר עשור שבו חיה עם בת זוגתה, אנדה, באמסטרדם. הבית הישן של הוריה עומד לפני הריסה, ועולה במיכאלה צורך בוער לספר את סיפורם, את סיפורהּ.

היא פונה אל גילי ומבקשת ממנה לכתוב את הסיפור, ולעזור לה לנבור בעבר השותת שפצעיו מאיימים לבלוע אותה. תוך כדי כתיבת סיפורה של מיכאלה, גילי מעזה לראשונה לכתוב גם את סודותיה שלה. 

בית עוגות הדבש הוא ספר על קשר עמוק ואינטנסיבי בין שתי נשים, שבה בעת מצילות זו את זו וגוררות זו את זו אל מערבולת של זיכרונות, צער ועונג. זהו סיפור על כוחה המהפנט של הכתיבה, השולחת אותן לגלות את עברן.

כתיבתה של תהל רן עזה ורבת ניגודים, והיא לוקחת את הקורא אל מעמקי נפשן של הדמויות ובונה להן בכתיבתה קורת גג ומחסה.
זהו סיפור על מפגש משנה חיים בין שתי נשים שכוח הכתיבה והזיכרונות מחבר ביניהן. סיפור על כתיבה שפוצעת אבל גם מרפאת.

 

מחבר/ת תהל רן
מק"ט מוצר 062512015323
שם יצרן כנרת זמורה
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • נימים של תפוז

    קבוצת חברים שנפגשת בחתונה בימי מלחמה, משולש אוהבים שמגיע לקיצו בהלוויה, אישה שמחליטה לכרות את השדיים, גבר שמנסה להשלים תחרות שחייה שמעולם לא התרחשה, נגנית שמנסה למצוא את הסרעפת מתוך געגועים לסבתה – עשרת הסיפורים שבקובץ נימים של תפוז מגוללים רגעים קצרים בחיים של דמויות ההולכות לאיבוד בתוך שבילי פרדס, בסמטאות ירושלמיות או בשדרות רחבות של עיר זרה ורחוקה. חלקם סיפורים סוריאליסטיים שמספרים באופן הגיוני מעשים לא הגיוניים, וחלקם ריאליסטיים הכתובים כממואר – אבל כולם סיפורים בדיוניים העוקבים אחר דמויות שתקועות במבוי סתום כלשהו, שמתעקשות לשוטט בתוך מבוך, עד שלבסוף הן שוכחות שצריך לחפש את דלת היציאה. 

    ים טרייבר (ילידת 1994) היא דוקטורנטית לספרות השוואתית באוניברסיטת הרווארד. סיפור קצר פרי עטה נבחר כסיפור מומלץ בתחרות הסיפור הקצר של עיתון ״הארץ״ ב-2022. זהו ספרה הראשון.

    המחיר שלנו: 61