התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מחיר היוהרה - יד שניה

מחיר היוהרה - יד שניה

מק"ט מוצר: 129954
מחיר היוהרה: הכיבוש - המחיר שישראל משלמת.
1967 - 2005.


כמעט 40 שנה שולטת מדינת ישראל בשטחים שכבשה במלחמת ששת הימים ובאוכלוסיה הפלסטינית החיה בהם. לכל אורך שנות הכיבוש נקרע הציבור הישראלי לשניים בשאלת "עתיד השטחים", הכורכת בתוכה את שאלת היחסים בין שני העמים, הישראלי והפלסטיני.

והנה, מעבר לשאלות הכואבות של צדק, מוסר, זכויות לאומיות וזכויות אדם, ישנה השאלה - הכואבת לא פחות - של המחיר שמשלמת ישראל על המדיניות שנקטה לאורך כל השנים האלה. ובאמת!
כמה זה עולה לנו? למרבה הפלא, עד היום לא ניסה איש לענות על שאלת מפתח זו.
מחבר/ת שלמה סבירסקי
מק"ט מוצר 129954
שם יצרן מפה
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • מר הפקרה - יד שניה

    בשבעה באוקטובר 2023 ספגה מדינת ישראל את המהלומה הקשה ביותר בתולדותיה. מחבלי הנוחבה, יחידת העילית של חמאס, ואספסוף חסר רסן פלשו לישראל וכבשו, למשך שעות רבות, חבל ארץ שלם. מתקפת פתע שהובילה לטבח אדיר ממדים, מעשי אונס אכזריים וחטיפת כמאתיים וחמישים אזרחים ישראליים לרצועת עזה. חודשים רבים חלפו מאז ולמעלה ממאה מהם עדיין שם.

    הסיבה? סירובו של ראש הממשלה, בנימין נתניהו, להציב את החזרתם בראש סדר העדיפויות הלאומי.

    הספר ”מר הפקרה” מהווה אבן דרך משמעותית במאבק משפחות חטופים להחזרת היקרים להן מכל הביתה. זהו מסמך היסטורי נוקב וחסר פשרות שמציב מראה אמיתית אל מול בנימין נתניהו, מראה שתלווה אותו לאורך שארית חייו, תעצב ותגדיר מחדש את מורשתו. בנו של ההיסטוריון ייזכר בספרי ההיסטוריה כמפקיר החטופים למותם, תוך ריסוק האתוס הישראלי של ערבות הדדית.

    האיש שכינה את עצמו ”מר כלכלה” ו”מר ביטחון” ייזכר לנצח כמר הפקרה.

    הספר נכתב מתוך תחושת שליחות, דחיפות ומחויבות - להשיב את החטופים לפני שיהיה מאוחר מדי. הוא מביא את קולותיהן של משפחות החטופים והנרצחים ושל שורדות השבי, לצד מאמרים מאת דמויות מפתח בחברה הישראלית: נשות ואנשי רוח ותרבות, אקדמאיות ואקדמאים, עיתונאיות ועיתונאים ובכירות ובכירים בצבא ובמערכת הפוליטית.

    המחיר שלנו: 50