התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ליצני החצר - יד שניה

ליצני החצר - יד שניה

מק"ט מוצר: 121344
35 ₪
אין במלאי
ליצני החצר הוא סיפורם של ארבעה יהודים שבזכות כישוריהם המיוחדים שימשו במחנה ריכוז כליצנים בחצרו של קצין נאצי.

ארבעתם השתחררו מן המחנה עם ניצחון הרוסים ודרכיהם נפרדו. ליאו הגמד המצחיקן נמחץ בין קרונות רכבת עם השחרור, שניים מהם נפגשו בירושלים, ולאחר שנים רבות מגלים את שמו של חברם הרביעי ברשימת פצועי פיגוע בירושלים.

סיפורם החי והמוחשי של ליצני החצר במחנה הריכוז ולאחר השחרור מעלה בפני הקוראים, כמו בפניהם, את שאלת קיומו או אי-קיומו של האל וטיבה של האמונה בו נוכח התעלמותו מסבלם של ברואיו.
מחבר/ת אביגדור דגן
מק"ט מוצר 121344
שם יצרן ספרית פועלים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • רגשות במגירה - יד שניה
    לכולנו יש רגשות במגירה, סודות כמוסים, רגעים שאנחנו מדחיקים, כאב חד עם תחפושת עלובה של אושר מזויף, לכולנו יש פחדים, דחפים וחלומות גדולים, לכולנו יש מחשבות שבאות רק בלילה, כשהרחוב שקט והעולם ישן, כולנו שקרנים גדולים בעולם קטן, וכולנו מציירים בכל בוקר חיוך גדול גם כשהכול מתפרק, לכולנו יש רגשות במגירה"מהרגע הזה אין דרך חזרה, ברגע זה אתם מקבלים לידיכם את המפתחות למגירה שלי, של כולנו, לסיפורים הכואבים, לרגשות, לאהבות ולאכזבות. אתם תבכו, תצחקו, תתעצבנו ותבינו שלכולנו יש רגשות במגירה. מוכנים לצאת יחד למסע אל תוך הנפש? המילים שלי מחכות רק לכם.לירן כהן, יליד 1990, סופר, מרצה, מנחה סדנאות כתיבה ושובר מוסכמות. לירן כהן כבש תוך זמן קצר עשרות אלפי לבבות של קוראים וקוראות. ספרו הראשון "כבר לא מתים מאהבה" זכה לאהבה עצומה מהקהל וחולל "רעידת אדמה" שלא נראתה כמותה שנים רבות בעולם הספרות, "כבר לא מתים מאהבה" הוביל במשך חודשים את רשימת רבי המכר וזכה בפרס "סטימצקי" לשנת 2016. "רגשות במגירה" הוא ספרו השני.
    המחיר שלנו: 30