התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • עמק הסוסים - ילדי האדמה 2 - יד שניה (רכה)

עמק הסוסים - ילדי האדמה 2 - יד שניה (רכה)

מק"ט מוצר: 130358
65 ₪
אין במלאי
2 הכרכים בכרך 1
שחר האדם עלה בתשוקה...

עיילה, הגיבורה הבלתי נשכחת של רב המכר שבט דוב המערות, יוצאת למסע גילויים הרחק מחיק משפחתה וידידיה בשבי.

היא מתפשת את ה"אחרים" הדומים לה, מבקשת את האהבה.
מונעת בכוח חבונתה וחכמתה, היא תיה במקומות שאליהם השבט מעולם לא הרהיב עוז להגיע, ומתמודדת עם עולם עוין של מיסתורין נורא-הוד.

חווה חוויות מבעיתות ובדידות מוחלטת, עולם שבו עצם הקיים הוא מאבק בלתי-פוסק. בעמק חבוי, אותו היא חולקת עם עדר סוסי בר, מפתתת עיילה יחסי ידידות מיוחדים במינם עם בעלי חיים פגיעים כמוה ומגלה את המיומנויות הסבוכות הדרושות להישרדות.

אך למרות כל הניסיון שצברה, לא היתה מוכנה לסערת הרגשוה הפוקדת אותה, כאשד היא מצילה איש צעיר - הראשון מה"אחרים" שראתה - מת כמעט בטוח.

נקרעת בין תשוקתה לחברת אנוש לבין פחדה מה"אחרים" הלא מוכרים, היא נאבקת במשיכתה העמוקה ליונדאלאר יפה התואר, והוא שמלמד אותה את משמעותה של ידידות אמיתית ואהבה.
מחבר/ת גין מ אואל
מק"ט מוצר 130358
שם יצרן כנרת
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • מלכי שנגחאי - יד שניה
    סיפור אפי, רב דורי, מאת העיתונאי זוכה פרס פוליצר, על שתי שושלות יהודיות – משפחות ששוֹן, וכּדוּרי – ששגשגו בשנגחאי ובהונג קונג במשך דורות וליוו את פריצתה של סין אל תוך המאה העשרים.

    שנגחאי 1936. מלון "קתאי", שממוקם ברציף המפורסם של נמל העיר, הוא אחד הזוהרים ביותר בעולם. במלון שהוקם ביוזמת ויקטור ששון – פלייבוי מיליארדר וצאצא לשושלת ששון – מתארחים ידוענים מכל העולם. נואל קאוורד כתב בסוויטה שלו את טיוטת "חיים פרטיים". צ'ארלי צ'פלין בילה שם עם רעייתו לעתיד. ועל אשת החברה האמריקאית ווֹליס סימפסון נאמר שהיא הצטלמה שם ל"תמונות זוהר". וכל זאת, כאשר במרחק של קילומטרים אחדים, וקודם שאולצו להימלט מהעיר, עסקו מאו והמפלגה הקומוניסטית בתכנון מחתרתי של מהפכה.

    עד שנות ה־30 של המאה ה־20 ייסדו הששונים אימפריה עסקית בסין, והתחרו בעושר ובהשפעה עם השושלת האחרת – הכדורים. שתי משפחות יהודיות אלו חלשו על העסקים והפוליטיקה של סין במשך יותר מ־175 שנה. הם גרפו רווחים ממלחמות האופיום, יצאו בשלום מהכיבוש היפני, חיזרו אחרי צ'יאנג קאי־שק, וכמעט איבדו הכול לאחר שהקומוניסטים כבשו בסערה את השלטון.

    במלכי שנגחאי מגולל קאופמן את ההיסטוריה המרתקת של שתי המשפחות, ומתאר כיצד הן עוררו שגשוג כלכלי ופתחו את סין אל העולם, אך נשארו עיוורות לאי־השוויון החברתי החמור ששרר בה ולמהומה הפוליטית שעמדה לפתחם. בסיפור שמתפרס מבגדד להונג קונג, לשנגחאי וללונדון, נכנס קאופמן לחייהם ולמחשבותיהם של הגברים והנשים השאפתניים האלה, כדי לגבש סיפור על הברחת אופיום, יריבות של משפחות, תככים והישרדות.

    הספר חושף את הפשרות המוסריות של הכדורים והששונים ואת ראיית הנולד, הצלחתם ונדיבותם. בשיאה של מלחמת העולם השנייה הם חברו יחד לחילוץ והגנה על 18 אלף פליטים יהודים שנמלטו מזרועות הנאצים. הם פרשׂו עליהם חסות, אבטחו את דרכם מאירופה למזרח ועזרו להם להתמקם בשנגחאי עד יעבור זעם. אף שהשהות שלהם בסין התחילה כהזדמנות עסקית, המדינה הפכה לבית שהם לא ששו לעזוב, גם לא בערב המהפכה. הבניינים המפוארים שהם בנו והעסקים המשגשגים שהם טיפחו ממשיכים להגדיר את שנגחאי והונג קונג עד היום.
    המחיר שלנו: 39