התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • יש ממי ללמוד

יש ממי ללמוד

מק"ט מוצר: 001005407474
אנחנו טובעים בתוך אוקיינוס של אינפורמציה, ומתקשים לברור מתוכו את המידע שבאמת ישרת אותנו. אנחנו רוצים לצמוח ולהתפתח ולמצוא משמעות, ומנסים להבין כיצד עלינו להתנהל בעולם מאתגר. השאלות שמעסיקות אותנו נותרו ללא מענה: איך לאזור את האומץ ליזום דברים חדשים? איך למצוא את הייחוד שלנו? איך להתמודד עם קוצר הזמן? איך להשתמש בעבר שלנו כדי לבנות עתיד מבטיח? 

אייל דורון חקר במשך שלוש שנים את חייהם ופועלם של שמונה אנשים פורצי דרך שניסו להשיב לעצמם ולעולם על השאלות הללו, ועוד רבות אחרות. את המסע בעקבותיהם הפך לשמונה שיעורים משַנֵי חיים. 

ריד הופמן (המייסד של חברת לינקדאין), אופרה וינפרי, ריד הייסטינגס (מייסד ומנכ״ל נטפליקס), ג׳סינדה ארדרן (אחת המנהיגות הצעירות המשפיעות בעולם), ג׳וני אייב (המעצב הנודע של חברת אפל) ומיסטר ביסט (היו־טיובר המצליח בעולם) הם רק חלק מהמורים המזמינים את הקוראים לעבור תהליך אישי בהשראתם, ולהתחיל לחשוב ולחיות אחרת.

יש ממי ללמוד. 

אייל דורון, חוקר ומפתח חשיבה יצירתית, מייעץ לחברות, ארגונים וגופי חינוך בארץ ובעולם. מחבר רבי־המכר להמציא מחדש - הורות וחינוך במאה העשרים ו-החיים בלונה פארק.
מחבר/ת אייל דורון
מק"ט מוצר 001005407474
שם יצרן כתר

אולי יעניין אותך גם

  • מדיניות ציבורית ב-360 מעלות - לילך ליטור, יגיל לוי, אור קרסין

    מתי התערבות המדינה בחיי אזרחיה מוצדקת? מהם הכלים שבעזרתם המדינה מקבלת החלטות ונוקטת פעולות לרווחת תושביה? כיצד היא מיישמת החלטות ופעולות אלה? ואילו כוחות שונים משפיעים על עיצובה של המדיניות?

    הספר מדיניות ציבורית ב־ 360 מעלות עוסק באופן שבו מוסדות המדינה מתמודדים עם דרישות לחלוקה של משאבי החברה כדי לפתור בעיות ציבוריות. מדיניות ציבורית נוגעת אפוא לחיי היום־יום של כולנו, ומכאן החשיבות בלימוד הנושא, ביכולת לנתח את המתרחש בזירת המדיניות ולהעריך את תוצאותיה, ובניסיון להשפיע על עיצובה. כדי להתמודד עם אתגר זה הספר עוקב אחר מעגל המדיניות על מכלול היבטיו – עיצוב המדיניות, יישומה והערכתה.

    מדיניות ציבורית ב־ 360 מעלות הוא הספר התיאורטי הראשון בהיקפו בתחום דעת זה בשפה העברית. הוא נכתב בידי מיטב החוקרים והחוקרות של מדיניות ציבורית בארץ ומשופע בדוגמאות מהשדה הישראלי. הספר גם מציע לראשונה גישה רב־תחומית הרואה בחקר המדיניות הציבורית נקודת מפגש בין תחומי ידע שונים, בהם מדע המדינה, סוציולוגיה, כלכלה, משפט, יחסים בינלאומיים ופסיכולוגיה.

    הספר מיועד לעובדי ולעובדות הממשל, הרשויות המקומיות ועמותות העוסקות במדיניות ציבורית, לסטודנטיות ולסטודנטים בתחום זה ולכל השואפים להבין לעומק את הדיונים בנושאי מדיניות המתנהלים בתקשורת.

    ד"ר לילך ליטור היא חוקרת ומרצה באוניברסיטה הפתוחה בתחומי משפט ומדיניות ציבורית. מחקריה עוסקים בממשק שבין מדיניות, יחסי עבודה, רגולציה ומערכת המשפט. ספרה האחרון, השביתה: משפט, היסטוריה ופוליטיקה, ראה אור בהוצאת למדא – ספרי האוניברסיטה הפתוחה, 2019 .

    פרופ' יגיל לוי הוא פרופסור למדיניות ציבורית וסוציולוגיה פוליטית באוניברסיטה הפתוחה. תחום מחקרו הוא מערכות היחסים צבא-חברה-פוליטיקה. ספרו האחרון, כיצד לכתוב נייר מדיניות: מבעיה ציבורית לפתרון, ראה אור בהוצאת למדא – ספרי האוניברסיטה הפתוחה, 2023 .

    ד"ר אור קרסין היא ראשת המרכז למחקרי סביבה וקיימות באוניברסיטה הפתוחה, והמייסדת שלו. כיהנה כראשת התוכניות לתואר שני בממשל ומדיניות ציבורית ולתואר ראשון במדע המדינה ומדיניות ציבורית באוניברסיטה הפתוחה. תחומי מחקרה הם מדיניות סביבה, קיימות ושינוי אקלים.

    המחיר שלנו: 119