התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • שיבוץ מהיר - צפורה שפירא - יד שניה

שיבוץ מהיר - צפורה שפירא - יד שניה

מק"ט מוצר: 130445
עיון: מילונים / ספרי עזר
שנת הדפסה: 1991
שיבוץ מהיר: המילון לפותרי תשבצים.

יותר מ-20,000 הגדרות, יותר מ-100,00 פתרונות.

זהו ספר עזר יעיל ונוח לכל פותרי התשבצים, שילוב תמציתי של מילון ואנציקלופדיה ומספק תשובות לרוב ההגדרות הרווחות בתשבצים.
הגדרות הערכים מובאות בנוסח נוח מאוד המקובל בתשבצים והן מסודרות לפי ה-א"ב.

המילון נוח מאוד וקל לשימוש אין צורך לחפש את שורש המלה העיקרית ואך לא את משקלה, אלא פשוט לפתוח את העמוד, שם מופיעה הגדרת התשבץ כפי שהיא (על-פי האות הפותחת שלה).

למשל, אם בהגדרה שבתשבץ כתוב: אחד מכוכבי הלכת, די לפתוח את המילון באות א' (אחד מכוכבי...) ולמצוא בפתרון את השמות של כל שבעת הכוכבים הללו;
וכך, אם רוצים לדעת, מהו הפתרון להגדרה: מחבר אופרות איטלקי - די לפתוח באות מ' ולמצוא את הפתרונות הרווחים (וורדי, פוציני ועוד).
את פתרון ההגדרה מחלקי הפרח אפשר למצוא ב- שימו לב - האות מ'!

זהו ספר חובה בכל בית, שכן אינו משמש רק את פותרי התשבצים, אלא את כל מי שמחפש תשובות מהירות לשאלות בתחומי הידע הכללי.
מחבר/ת צפורה שפירא
מק"ט מוצר 130445
שם יצרן ידיעות ספרים