התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • אנשים מתו מפחד - יד שניה

אנשים מתו מפחד - יד שניה

מק"ט מוצר: 130498
חוברת אנשים מתו מפחד בעריכת רינו צרור סדרת מאמרים וקריקטורות. תמר גלבץ, אורנה קדוש, ציפי קמפינסקי, גדי דגון, מכיל יניב ועוד... 1991.

מגב הספר:
שר בריאות, אהוד אולמרט: "הערכנו, שאם לעירקים יש טילים עםר ראש נפץ כימי, עם מרעומים ברומטריים, שמפוצצים את הטיל בגובה הדרוש, מספר הנפגעים מכיל טיל כזה יגיע ל 300 הרוגים ולאלפי פצועים. צריך לקחת בחשבון התקפה של מספר טילים. כלומר, בשום מקרה, אמצעי המיגון שמדינת ישראל הכינה, לא התקרבו בכלל להיקף הסכנה."
מחבר/ת רינו צרור
מק"ט מוצר 130498
שם יצרן פרטים הוצאה לאור
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • 1982 לבנון הדרך למלחמה - יד שניה

    "אני מודיע ששום דבר לא ייעשה בלי החלטת ממשלה".
    מנחם בגין לחברי הממשלה, ערב פלישת ישראל ללבנון
    "המבצע הזה, יש בו לרפא את הטראומה
     של מלחמת יום הכיפורים".
    בגין בתום יום הקרבות הראשון

    ב־6 ביוני 1982 נכנסו כוחות צה"ל ללבנון לכאורה למבצע מוגבל. בפועל, לאחר היערכות ארוכה ומדוקדקת, ישראל פתחה במלחמה נרחבת; מלחמה שגבתה חיים רבים וערערה את אמון הציבור במקבלי ההחלטות. 40 שנה לאחר מכן נחשפים הפרטים המלאים על האירועים ועל האנשים שהובילו למלחמת לבנון.
    בעזרת מסמכים שמתפרסמים בספר זה לראשונה, פורס ההיסטוריון יגאל קיפניס את נסיבות המלחמה, את ההכנות והדיונים לקראתה ובמהלכה, את המהלכים המפותלים מול הממשל בוושינגטון ומול הנוצרים בלבנון, ומעל הכול — את התיאום העקבי בין ראש הממשלה מנחם בגין לשר הביטחון אריאל שרון. בגין לא נגרר אחר כוונותיו מרחיקות הלכת של שרון. מטרות המלחמה נגזרו מתפיסת עולמו, והוא תמרן בעורמה, בתחכום ובהחלטיות בין עקרונותיו ובין מחויבויותיו כמנהיג המוביל אומה למלחמה ולמאבק מדיני על צדקתה. עם זאת, בגין גם היה נתון לשינויים נפשיים קיצוניים, כפי שמגלים דיווחים מפורטים של משרד החוץ האמריקאי. 
    1982 — לבנון, הדרך למלחמה מאשר את קביעתו של הנביא עמוס: "היילכו שניים יחדיו בלתי אם נועדו". הספר מאיר באור חדש את המלחמה שנועדה, אולי, לרפא טראומה, אך הפכה ברבות הימים והשנים לטראומה בפני עצמה.

    המחיר שלנו: 45