התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • נאמנות - יד שניה

נאמנות - יד שניה

מק"ט מוצר: 130796
39 ₪
אין במלאי
***מועמד לפרס בוקר***
"צרפו את הנרי ג'יימס, אדית וורטון ותומס מאן... רומן אינטליגנטי ומסעיר" - הניו יורק טיימס
מועמד לספר השנה לשנת 2022 של "הניו יורקר", "ווג", Esquire, TIME ועוד.

ניו יורק בתחילת המאה העשרים.
חייהם הפתלתלים של שני צעירים נוסקים ונהפכים לאגדה מזהירה ואפֵלה גם יחד, על רקע עולם הפיננסים גדוש התככים.
אך מה הם הצללים האמיתיים בחייהם?
איזו מארבע גרסאות חייהם היא הנכונה?
מי מארבעת המסַפרים נאמן למציאות ולאמת?
והאם בכלל תיתכן אמת שכזאת?

הרנן דיאז רוקם ופורם סיפור רחב יריעה המתפרש על פני מאה שנה. בפרוזה מרהיבה ובמבנה מלא ברק, הוא מאתגר את הקורא לנסות להבחין בין עובדות לבדיון, להתבונן באופן שבו ההיסטוריה נכתבה, שוכתבה ועוותה על ידי בעלי הכוח ולהבין כיצד נשים הודרו ממנה.

כסיפור סוחף וחידה ספרותית מבריקה, נאמנות דוחק בנו להתחקות אחר ההטעיות שנמצאות בלב מערכות יחסים אישיות ואחר כוחו המשחית של ההון והקלות שבה עוצמה כלכלית יכולה ללוש את העובדות כרצונה.
מחבר/ת הרנן דיאז
מק"ט מוצר 130796
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • בחורים מקועקעים 1 - רול - יד שניה
    הם לא יכלו להיות שונים יותר זה מזה גם אילו התאמצו...
    שוֹ לנדון הייתה מאוהבת ברוּל ארצ‘ר מהרגע שראתה אותו בפעם הראשונה. רוּל הוא ההפך הגמור מכל מה שסטודנטית לרפואה מצטיינת כמוה אמורה לִרְצוֹת - והאדם היחיד שהיא מעולם לא ניסתה לְרַצוֹת.
    היא לא נרתעת מהגישה החצופה שלו ולא מהקעקועים ומהפירסינג שמכסים את פניו וגופו. ההיגיון שלה אומר שהוא לא הבחור הנכון בשבילה, אבל הלב שלה מסרב להקשיב.
    רוּל ארצ׳ר תמיד התייחס לשוֹ לנדון בתור החברה המושלמת והסנובית של אחיו התאום המת. היא חיה את חייה על פי חוקים שאחרים קבעו, בעוד הוא קובע חוקים משל עצמו. אין לו זמן לבחורה ‘טובה‘ כמוה, גם אם היא האדם היחיד בעולם שבאמת מבין ומקבל אותו כפי שהוא.
    אבל ערב אחד שכולל חצאית קצרה מדי, קוקטיילים שזורמים וסודות שנחשפים מוביל ללילה בלתי נשכח עבור שניהם.
    כעת עליהם למצוא את הדרך שבה בחורה כמוה ובחור כמוהו יכולים להיות יחד בלי להרוס את האהבה שלהם או... זה את זה.
    רוּל הוא הספר הראשון בסדרת ‘בחורים מקועקעים‘ של ג‘יי קראונאובר,
    שספריה כיכבו ברשימות רבי־המכר של היו־אס־איי טודיי והניו יורק טיימס. ג‘יי אוהבת מוזיקה ותמיד חלמה להפוך לכוכבת רוק, אולם מאחר שהיא לא יודעת לשיר או לנגן, היא נאלצת להסתפק בכתיבת סיפורים מרגשים על דמויות כובשות לב. היא מכורה לקעקועים ולתסרוקות משוגעות ומתגוררת בקולורדו, שם היא מגדלת באהבה אתשלושת כלביה. 
    כל ספר בסדרה הוא על דמויות אחרות וניתן לקרוא אותו בפני עצמו.
    המחיר שלנו: 40