התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • פרנויה - יד שניה

פרנויה - יד שניה

מק"ט מוצר: 130969
25 ₪
אין במלאי
פרנויה כשהבוס של אדם קסידי, עובד זוטר בקונגלומרט היי-טק ווייט טלקום, תופס אותו במעילה קלה, הוא מותיר בידיו ברירה: לעמוד לדין בשורה של עבירות חמורות, או לחדור במסווה לצמרת של החברה המתחרה טריון ולספק מידע פנימי על מוצריה. קסידי בוחר באפשרות השנייה.

מצויד בהמלצות פיקטיביות המציגות אותו כשחקן מרכזי בזירת ההיי-טק הוא מקבל תפקיד בכיר בטריון, ועד מהרה נטמע בשורותיה. הנאמנות הכפולה, סיפור אהבה לוהט עם אחת העובדות הבכירות בטריון ויחסיו המורכבים של קסידי עם אביו הזקן הופכים את חייו למערבולת של מתח ושקרים, המגיעה לשיאה כאשר הוא חודר לקודש הקודשים של טריון וגונב סודות מקצועיים מהבוסים החדשים שלו. אבל כשקסידי מנסה להשתחרר מהמפעילים שלו בווייט, הוא מגלה שהסיוט רק מתחיל...

פרנויה הוגדר כמותחן המוצלח ביותר של 2004 (פאבלישרס וויקלי), ספר המתח הראשון מאז הפירמה של גון גרישם שמגדיר מחדש את הזאנר (בוקריפורטר) וספר העתיד להצטרף לקלאסיקה של ספרי המתח (הרלן קובן, מחבר הנעלמים).
מחבר/ת גוזף פיינדר
מק"ט מוצר 130969
שם יצרן ידיעות אחרונות
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • דברים שעושים בחשיכה - יד שניה

    "נסיעת שדים משכרת. הילייר דורכת בכל הכוח על דוושת הגז ולא מורידה אותה." - ניו יורק טיימס בוק ריוויו

    כשפאריס פרלטה נעצרת בחדר השינה שלה, מכוסה בדם ואוחזת בסכין גילוח בעוד גופתו של בעלה הידוען שוכבת על רצפת חדר האמבטיה, היא יודעת שתואשם ברצח, אך ככל שהמצב נראה רע, זה לא מה שהכי מדאיג אותה. עם כל תשומת הלב התקשורתית שהיא תקבל, זה רק עניין של זמן עד שמישהו מעברה הרחוק יזהה אותה ויהרוס את החיים החדשים שעבדה קשה כל־כך כדי לבנות, ואיתם כל תקווה לעתיד.

    עשרים וחמש שנים קודם לכן רובי רייס, הידועה כ'מלכת הקרח', הורשעה ברצח דומה במשפט שטלטל את קנדה בשנות התשעים המוקדמות. רייס יודעת את זהותה האמיתית של פאריס, וכשהיא משוחררת באופן לא צפוי מהכלא, היא מאיימת לחשוף את כל סודותיה. פאריס נאלצת להתמודד אחת ולתמיד עם העבר האפל שממנו ברחה, מפני שיש דבר גרוע יותר מאישום ברצח, וזה אישום בשתי רציחות.

    דברים שעושים בחשיכה הוא מותחן פסיכולוגי מבריק מאת הסופרת זוכת הפרסים ג'ניפר הילייר. הספר היה מועמד לספר המסתורין והמותחן הטוב ביותר לשנת 2022 מטעם גודרידס.

    הילייר כתבה גם את צנצנת של לבבות, שזכה בפרס המותחן הטוב ביותר לשנת 2019 מטעם אגודת סופרי המתח הבין־לאומית. הספר ראה אור בהוצאת מטאור

    המחיר שלנו: 35