התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • היסטוריה של המדע לצעירים מכל הגילים - יד שניה

היסטוריה של המדע לצעירים מכל הגילים - יד שניה

מק"ט מוצר: 131114
39 ₪
אין במלאי
מדע הוא יופי של דבר. יש בו הכול: מֶרחבי האינסוף של החלל, יצורים מיקרוסקופיים, מבנה גוף האדם, ההיסטוריה של כדור הארץ, ועוד. במרכז תמיד עמדה אותה השאיפה: להבין את הטבע. מן הפילוסופים של יוון העתיקה, דרך גלילאו, ניוטון, דרווין, איינשטיין ועד למדענים אשפי המחשב של היום - בני האדם לא הפסיקו לתהות, לבדוק, להתנסות ולחשב. ומה שהם גילו וממשיכים לגלות, הביא את כולנו לראות את עצמנו ואת העולם הסובב אותנו בעיניים חדשות. והפליאה הגדולה נמשכת: איך כל זה קורה?

בספר הזה אנחנו מזמינים אתכם להרפתקה. במסענו נטוס לכוכבים באמצעות הטלסקופ, ונראה איך השמש יורשת את מקומו של כדור הארץ במרכז היקום. נצלול אל מתחת לקרום האדמה, נלַווה את הופעת הכימיה ואת פיתוח הטבלה המחזורית, ונתוודע להסברים הפיזיקליים לחשמל, לכוח המשיכה, ולמבנה האטום. נפרוס את נפתולי העלילה שהובילה לגילוי הדנ”א ופתחה בפני החוקרים את סודות החיים. ננגלה את הסיפורים המרתקים של גיבורי מדע, מפורסמים ומפורסמים–פחות, ואלפי שנות מחקר צועדות בסך. איורים מקסימים וסגנון נעים ונגיש הופכים את הספר לממתק אמיתי, שצעירים ומבוגרים ישמחו לקרוא בו יחדיו.

היסטוריה של המדע לצעירים מכל הגילים מצטרף אל קודמיו בסידרה, היסטוריה של העולם לצעירים מכל הגילים מאת ארנסט גוֹמבּריך, והיסטוריה של הפילוסופיה לצעירים מכל הגילים מאת נייג’ל ווֹרבֶּרְטוֹן.
מחבר/ת ויליאם ביינום
מק"ט מוצר 131114
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • יש עוד שלוש מאות כמונו - יד שניה
    הגר בת השתים-עשרה, לומדת בחטיבת הביניים בתל אביב וכותבת יומן בשפה סודית שברורה רק לה. לא זו בלבד, אלא שהיא מסוגלת לפעמים, גם לשמוע מחשבות של אנשים אחרים.

    בכיתה מכנים אותה "פריקית" והיא בטוחה שאף אחד לא מבין אותה. באחד הימים מבחינה הגר בתזוזה בתמונה התלויה בחדר שלה. שלושת האנשים שבתמונה, היושבים בגבם למצלמה בתחנת הרכבת, גולשים פתאום מטה אל תוך החדר שלה ומחייכים אליה. כאן מתחיל מסעה של הגר בעולם.

    יחד עם שלושת האנשים, ועוד שני נערים ונערה בעלי אותם כישורים של שפה סודית ושמיעת מחשבות, יוצאת הגר, שמגלה שבעולם יש בערך עוד שלוש מאות אנשים כמותם. תפקידם הוא לשמור על השפה האחת ויחידה, השפה שנבראה בששת ימי הבריאה. החבורה יוצאת למסע חוצה יבשות וימים, עוברת במהירות מארץ לארץ, הכול במטרה להציל את השפה ולמנוע את נפילתה בידי זרים.

    האם יצליחו אנשי השפה במסעם?
    אילו כוחות רשע יפגשו?
    מה יקרה לחלק מהם והאם כולם יישארו נאמנים למטרת המסע?
    ביש עוד שלוש מאות כמונו בוראת הסופרת, יעל קליינר, שזהו לה ספר ביכורים מרשים בהיקפו וביכולתו, עולם פנטזיה שהקוראות והקוראים צוללים לתוכו בסקרנות ובהתרגשות.

    יעל קליינר, נשואה, אמא לשלושה בנים וסבתא לתשע נכדות, מתגוררת הכי קרוב שאפשר לים, בעין הים בחדרה. בעלת תואר ראשון בחינוך לגיל הרך, תואר נוסף בחינוך מיוחד לילדים עם לקות בשמיעה ותואר שני בחינוך.

    קליינר שימשה שנים רבות כמורה ומחנכת לילדים בבית ספר היסודי ולימדה גם לא מעט שנים ילדים כבדי שמיעה וחירשים.

    זהו ספרה הראשון לנוער.
    המחיר שלנו: 35