התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בכל פעם שהשמש זורחת - יד שניה

בכל פעם שהשמש זורחת - יד שניה

מק"ט מוצר: 131185
נורה המילטון יודעת טוב יותר מכולם מהי אהבה. או לפחות יודעת לכתוב עליה. אחרי הכול, זו הפרנסה שלה. אבל כשבעלה נוטש אותה, גם נורה משנה כיוון ובמקום לכתוב עוד תסריט רומנטי, היא כותבת - בזעם - את הסיפור שלהם. זהו התסריט הטוב ביותר שכתבה מעודה. כל כך טוב, עד שהוא נהפך לסרט קולנוע. כל כך אותנטי, עד שההפקה מבקשת לצלם אותו בבית שלה.
מדובר בהרפתקה, ונורה זורמת איתה. גם עם צוות הצילום שהורס לה את הדשא. גם עם השחקן החתיך בעולם, ליאו ואנס, שלוהק לתפקיד בעלה.
אין מה לומר, החיים בהחלט תפסו תפנית. אבל ביום הצילומים האחרון, כשהצוות אורז ומתקפל, נורה מגלה הפתעה נאה על המרפסת שלה. ליאו ואנס יושב שם, קצת שתוי, ומתחנן: תני לי להישאר. אני חייב מנוחה במקום שקט. יום. שבוע. לא בחינם. 1000 דולר ליום. שבעה ימים, מה איכפת לך?
שבעה ימים יכולים לעבור כהרף עין, בלי להותיר זכר. שבעה ימים גם יכולים להיות התחלה של נצח. ונורה צריכה לבחור.

בכל פעם שהשמש זורחת מאת אנאבל מונהאן הוא רומן שנון, מלא שמחת חיים ונוגע ללב. הוא זכה להצלחה רבה מיד עם צאתו לאור, והוכתר כאחד מספרי הקיץ החמים בשורה של עיתונים ומגזינים, ביניהם ה"וושינגטון פוסט", "היו-אס-איי טודיי" וה"קוסמופוליטן". 
מחבר/ת אנאבל מונהאן
מק"ט מוצר 131185
שם יצרן תכלת
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • רעמסס-מקדש הנצח - יד שניה

    שעת ההכתרה של רעמסס השני "בן האור" הגיעה.
    הוא ניחן בכל המעלות והכישורים להיעשות לאחד הפרעונים הגדולים ואולי הגדול מכולם.
    הספר מקדש הנצח הוא עוד פרק במסכת חייו המופלאה של רעמסס.
    זהו הכרך השני, המשך לספר רעמסס בן האור שיצא לאור בהוצאת כינרת.
    בספר זה מתמודד רעמסס הצעיר עם אירועי הכתרתו.
    אהבתה של נפרתרי, הרעיה המלכותית הגדולה, וזו של אמו, הידידות המוצקה מאז ימי נעוריו, ובייחוד ידידותו האמיצה עם משה העברי, וכישרונו של רעמסס להתחבב על אנשים, מדרבנים אותו לקחת על עצמו את הנטל הכבד של התפקיד.
    הפרעה הצעיר צריך קודם כל לחזק את אחיזתו בכיסאו, משום המזימות והתחבולות המתרבות נגדו.
    האם יצליח רעמסס לסכל את המלכודות שטומן לו אחיו הבכור, להסיר את הנזק שמסב לו מכשף מיסתורי המטיל עליו ועל משפחתו כישוף שחור, ולחזות מראש את תככיהם של החיתים המאיימים על הממלכה? המארבים הולכים ומתהדקים, החגיגות מסתיימות.
    על מנת להביס את היריבים – אלה שנראים ואלה שאינם נראים לעין, נוקט הזוג המלכותי בדרך האפשרית היחידה: בניית מקדש שיעמוד לנצח נצחים.
    כריסטיאן ז'אק הוא אגיפטולוג הכותב רומנים.
    וכותב בלהט על תקופת הפרעונים כאילו היה זה היום ממש.
    הרומנים שלו מעניקים שעות הנאה רבות בצד הרחבת ההשכלה והידע על אותה תקופה מרתקת ורחוקה.

    המחיר שלנו: 35