התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • תכריח אותי - יד שניה

תכריח אותי - יד שניה

מק"ט מוצר: 107318
35 ₪
אין במלאי
לג'ק ריצר אין שום יעד. ויש לו את כל הזמן שבעולם להגיע לשם.
 
תחנת רכבת נידחת עם השם המסקרן 'מנוחה לאימא' נראית לו המקום המושלם לעצירה של יום אחד.
 
הוא ציפה למצוא מצֵבה ישנה לאימא אחת בתוך ים של חיטה… אבל במקום זה נתקל באישה שמחכה לעמית שלה שנעלם, בפתק מסתורי לגבי מאתיים מתים, ובעיירה קטנה מלאה אנשים שקטים ודרוכים.
 
העצירה של־יום־אחד של ריצ'ר הפכה למסע של חיפוש… היישר אל לב האֵימה.
 
לי צ'יילד הוא מסופרי המתח המובילים בעולם. בכל עשרים שניות נמכר ברחבי העולם אחד מספריו על הגיבור שלו ג'ק ריצ'ר. ספריו מככבים בקביעות בראש רשימות רבי־המכר ומתורגמים ליותר מארבעים שפות. זכויות לעיבוד קולנועי נקנו לכולם.
 
"סדרת ג'ק ריצ'ר מגיעה לספר ה־20 שלה ברעם מהדהד של מתח מתוחכם. כל פרט בה, החל בחוש השישי החד של ריצ'ר לחדשות רעות, עוצמתי כתמיד. הבחור הגדול הזה שלנו מתעלה על עצמו הפעם. וכך גם מי שכתב עליו."  |  הניו יורק טיימס
 
״מצוין״  |  סטיבן קינג
 
״אני מכור ללי צ'יילד״  |  מלקולם גלאדוול
 
״נותן משמעות חדשה למושג מותחן״  |  מייקל קונלי
 
״קצב מעולה, דרמה, שפה, וכמובן, ג'ק ריצר״  |  ג'יימס פטרסון
 
״סופר המתח מספר 1 שלי״  |  קן פולט
מחבר/ת לי ציילד
מק"ט מוצר 107318
שם יצרן כנרת זמורה ביתן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • המהמר - יד שניה

    אֶלוּסיוּס ארצ‘ר חייב התחלה חדשה. אחרי שפענח פרשיית רצח ונחלץ ממנה בעור שיניו, הוא מחליט לנסוע לקליפורניה. שם, אומרת השמועה, אפשר להרוויח הרבה כסף אם אתה חרוץ, בר מזל, פושע - או שלושתם.

    בדרך ארצ‘ר עוצר ברינוֹ, נבדה, שם אלת המזל מזמנת לו צרור מזומנים ומכונית אדומה. יחד איתה מגיעה שותפתו לשלב האחרון של המסע: שחקנית שאפתנית בשם ליברטי קלהאן, שמתכננת לנסות את מזלה בהוליווד. אבל כשהשניים מגיעים לבֵּיי טאון, קליפורניה, ארצ‘ר מגלה במהירות שהמוני האנשים שנהרו לשם בחיפוש אחר עושר נחתו בגן עדן מזויף, שלמעשה מזכיר יותר גיהינום.

    ארצ‘ר מציע את עצמו לעבודה במשרד חקירות פרטי, השייך לסוכן אף־בי־איי אגדי לשעבר, ומייד מוצא את עצמו בליבה של שערורייה: תיק סחיטה של פוליטיקאי עשיר ומקושר שרץ לראשות העיר. כאשר גופות מתחילות להיערם, ארצ‘ר חייב להסתנן לעולם של בתי בושת, מאורות הימורים וסוחרי סמים. ואז הוא מגלה שאם לא ימצא את הרוצח במהירות, ביי טאון עלולה להיות מקום מנוחתו האחרון.

    במרכזו של המהמר ניצב גיבור מבריק וקשוח, מחוספס אך רגיש, שסוחף את הקוראים לאמריקה של סוף שנות ה־40 , שבעצם לא שונה כל כך מזו של היום. הספר כתוב בסגנון הקולח והשנון של דיוויד באלדאצ‘י, שמגיע כאן לשיאים חדשים ומעניק חוויית קריאה מושלמת.

     

    כל ספריו של דיוויד באלדאצ‘י, וביניהם מרסיאור יוםצל כבד וחסד אחד, יצאו לאור בעברית בהוצאת מודן והפכו לרבי־מכר בארץ ובעולם.

    “באלדאצ‘י מצליח לבנות מותחן היסטורי אמין בעדינות גדולה, ולהתחמק מקלישאות.“  - בּוּקפייג‘

    “מותחן מעולה בסגנון פילם נואר. ארצ‘ר הוא אחת מהדמויות הבולטות בספרות המתח העכשווית, שלא כדאי לפספס.“ - בּוּקריפּוֹרטר

    המחיר שלנו: 39