התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • כדורגל נגד האויב - יד שניה

כדורגל נגד האויב - יד שניה

מק"ט מוצר: 131588
65 ₪
אין במלאי
לא סתם קוראים האוהדים ``מל-ח-מה``. כדורגל זה אף פעם לא רק כדורגל, וגם לא סתם הספורט הכי פופולרי בעולם, במאה השנים, פחות או יותר, שמשחקים אותו בזירה הבינלאומית, הכדורגל הצית מלחמות וכיבה אותן, שימש מוקד לגאווה או חרפה, חידד זהויות קולקטיביות, היה כלי משחק בידי דיקטטורים ומאפיונרים, גילגל מילארדי דולרים, וריתק מיליארדי צופים.

חוקי המשחק הם אולי אותם חוקים בכל מקום, אבל זה לא נראה אותו דבר: כי פרט לחוקים אין הרבה מהמשותף לשיממון ההגנתי של איטליה, למשל, ולריקוד התזזיתי ועתיר הדמיון של ברזיל בימיו של פלה הגדול. וצריך גם כסף, במיוחד אם מדובר במדינה אפריקאית שלא מצליחה לרכוש כרטיסי טיסה לנבחרת שלה. סיימון קופר יצא למסע של שנה ב-22 מדינות, מאוקראינה לקמרון, מארגנטינה עד סקוטלנד. הוא פגש מאמנים ושחקנים, מנהלים ואוהדים, גנרלים ועסקניים, בניסיון לפצח את חידת הקשר בין המשחק לבין הפוליטיקה והתרבות. ומה בעצם גורם למדינות שונות לשחק באופן שונה כל-כך משחק פשוט כל-כך. אבל קופר הוא לא הגיגן בפרוטה. השאלות שלו ממוקדות, הפרוזה שלו מדוייקת, עצבנית, חריפה ומצחיקה עד דמעות, והסיפור העולמי שלו הוא הפתעה מרעננת לחובבי הכדורגל. ולרבים אחרים.
מחבר/ת קופר סיימון
מק"ט מוצר 131588
שם יצרן מודן