התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • לעבור את הגבול - דביר גלסר - יד שניה

לעבור את הגבול - דביר גלסר - יד שניה

מק"ט מוצר: 131730
40 ₪
אין במלאי

מה יש לתורת החסידות לומר לגבי מסע החיים שלנו? כיצד התיאוריה החסידית יכולה לסייע לנו לנווט את חיינו? אילו צעדים עלינו לעשות כדי להתקדם במסע זה באופן מיטבי?
לעבור את הגבול לוקח אותנו למסע חסידי וקיומי ומבקש לשרטט את מפת החיים על פי תורת החסידות. הוא עוזר לנו לסמן את נקודת ההתחלה, למצוא את היעד שאליו עלינו ללכת ומצייד אותנו בארגז כלים להתמודדות מעשית עם אתגרי החיים.
תוך התבססות על מאמר "וידעת היום", ממאמרי היסוד של חב"ד, נפרסת גישתה של תורת החסידות לשאלות הגדולות, כמו גם הקטנות, של החיים. בשפה צעירה וקולחת, במושגים הלקוחים מעולמנו ובפורמט מאיר עיניים מצליח הספר הזה לחבר חוכמה עשירה ועתיקה לחוויות היום־יום.

דביר גלסר, בוגר ישיבת רמת־גן, עוסק בכתיבה ובעריכה בבמות שונות.

"ספר זה, המגיש לקורא בשפה רהוטה את דבריהם של גדולי החסידות, מעניק את הכנפיים שאיתן הצעידה המתישה במסלול החיים עשויה להפוך למעוף מרתק".
הרב יהושע שפירא

 

מחבר/ת דביר גלסר
מק"ט מוצר 131730
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • מרבדים הגדרות ועקרונות - סט שלושה כרכים - יד שניה

    בכל דור צריך לחפש את הכללים והעקרונות שבכל סוגיה, ולהסביר אותם בשפת הדור. זהו כיוון החקירות שבסדרת ספרי ה"מרבדים", חתירה להגדרות יסוד בכל מסכת, עידוד לדרך לימוד שמחפשת את שורשי הסוגיה, שקוראת לך לחפש את הרובד הבא, זה שמתחת לרובד שאליו הגעת. לפעמים פרטים שנראים במבט ראשון כהלכות קטנות והסתעפויות, יבוארו מחדש כיסוד ולב הסוגיה. יש פרקים שבהם העבודה ארוכה ומקיפה, ויש שהם כהערות ו'קריאות כיוון' לעיון.

    זכה המחבר לשמש תלמידי חכמים מגדולי הדור זצ"ל ולהבלח"א, והביא מהם מסורות ופסקים בספרים. בחלק מהמסכתות, ובעיקר בסדר מועד, יש בירורים הלכתיים בדרך עיונית, הקשורים להלכות היום יום, ובסדר קדשים – כשמהרה יבנה המקדש.

    ספרי ה'מרבדים' יתאימו לבחורי ישיבה ואברכים, ללמדנים, למעיינים ומעמיקים, יתאימו לר"מים בהכנת שיעור, יתאימו ללומדי הדף היומי שירצו לעיין ביסודות הסוגיות, לחדד הגדרות וכללים, ויתאימו למבקשים לסלול לעצמם דרך בלמדנות ועיון. לעוסקים בפסיקת הלכה למעשה יועילו ספרי ה'מרבדים' בסוגיות של הבירורים ההלכתיים.

    המחיר שלנו: 100