התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • שאלות בוערות - מרגרט אטווד

שאלות בוערות - מרגרט אטווד

מק"ט מוצר: 000200704135

באסופת קטעים מבריקה זו, הכותבת הפנומנלית מרגרט אטווד משתפת את הקוראים בדעותיה השנונות, הקדחתניות והנבואיות על כל דבר, החל בתהייה אם סיפורה של שפחה הוא דיסטופיה, וכלה בהגדרה המדויקת של גרנולה. היא מכוונת את האינטלקט החריף וההומור החד שלה אל העולם — רכבת ההרים שאנחנו מצויים בה והביאה לקץ ההיסטוריה, למשבר כלכלי ואקלימי ולמגפה עולמית — ומעלה שאלות בוערות, כגון: למה אנשים ברחבי העולם מספרים סיפורים? כמה אפשר לתת מעצמך בלי להיעלם? כיצד אפשר לחיות על הפלנטה שלנו? מתי לתת עצות לצעירים? (תשובה: רק כשהם מבקשים). ובהחלט מספקת תשובות — שאין להן אח ורע — לתעלומות רבות ומגוונות של הקיום האנושי.

מרגרט אטווד — סופרת, משוררת ומבקרת ספרות — פירסמה יותר מ־50 ספרי בדיון, שירה וביקורת, ליברטי ומחזות, ועסקה בהנפשה, תיאטרון בובות ואיור. ספרה סיפורה של שפחה עובד לסדרת טלוויזיה עולמית, והמשכו העדויות זיכה אותה בפרס פוליצר. ב־2020 פירסמה את Dearly, אוסף השירים הראשון שלה זה עשור. היא כלת פרסים רבים, בהם פרס מפעל חיים מטעם PEN, וחבֵרה במסדר אבירי הכבוד הבריטי על תרומתה בשדה הספרות. חיה בטורונטו, קנדה.

 "כל משפט בפרוזה החורכת של אטווד תורם את חלקו לתמונה שהולכת ומתרחבת לממדי ענק." -הניו יורקר

"תחומי העניין המגוונים והעזים של מרגרט אטווד מוצגים במלואם בקול נגיש ומשכנע. למרות האמיתות הקשות יש כאן הומור ותקווה... אין ספק — אטווד היא מהכותבים הגדולים בעולמנו, ולמרות טענתה שהיא אינה נבואית (הא!), שימו לב לדבריה." - הניו יורק טיימס

"ספר שמשקף הן את הדחיפוּת של הנושאים היקרים ללבה של אטווד – ספרות, פמיניזם, סביבה, זכויות אדם – הן את נפיצותם... היקפו של הספר וחדות הכתיבה חושפים פרשנות וחשיבה שמקורן בחיים ארוכים שנחיו היטב." - וושינגטון פוסט 

"מעורר השראה! כולנו זקוקים להבחנות החדות ולאמנות הסיפור של אטווד. היא מאירה נקודות בחיי הכתיבה הארוכים והפוריים שלה בשנינות, בתחכום ובמורכבות." - בוקליסט

מחבר/ת מרגרט אטווד
מק"ט מוצר 000200704135
שם יצרן מחברות לספרות
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • האביר משבע הממלכות

    עלילת הספר האביר משבע הממלכות מתרחשת כמאה שנים לפני עלילות משחקי הכס. האביר משבע הממלכות  כולל את שלושת הסיפורים הראשונים בסדרת הסיפורים של דאנק ואג. הסיפורים מעולם לא אוגדו לספר אחד וכמה מהם רואים אור לראשונה בשפה העברית. עלילת הספר מתרחשת בעידן שלטון שושלת טארגאריין השולטת בכס הברזל, עידן שבו אנשים ראו בחייהם את מותו של הדרקון האחרון.

    לפני טיריון לאניסטר ופודריק פיין, היו דאנק ואג. סר דאנקן הגבוה הוא אביר לא משוח אמיץ אבל עדיין צעיר ותמים. דאנקן מתנשא גבוה מעל יריביו, אך הוא חסר ניסיון ואינו תככן. אל מסעותיו מתלווה אג, נושא כלים צעיר, המסתיר סוד מאדונו ומשאר הממלכה. בממלכת ווסטרוז שבה הכבוד הוא מצרך נדיר, שני גיבורים אלו יתמודדו עם ההשלכות ההרסניות של מרד האש השחורה ויתחילו שרשרת של מאורעות אשר יניעו את גלגלי ההיסטוריה לעבר ייעודה של שושלת טארגאריין.

    ג'ורג' ר.ר. מרטין הינו המחבר של סדרת רבי המכר "שיר של אש ושל קרח". אשר עובדה לסדרת הטלוויזיה המצליחה משחקי הכס. מרטין נחשב כיום לסופר הפנטזיה הבולט בעולם. ספריו נמכרו ביותר משישים מיליון עותקים ברחבי העולם ותורגמו ליותר מ-45 שפות. 

    המחיר שלנו: 67
     
  • איך להיות סקוטית: שיעורים בשייכות

    מה קורה כשאישה מחליטה לעצור באמצע החיים ולשאול את עצמה ברצינות: האם אני חייבת להמשיך לשאת את הסיפור שגדלתי לתוכו? האם אני יכולה לבחור לעצמי שייכות תרבותית ולאומית אחרת? 

    באיך להיות סקוטית יוצאת ארנה קזין למסע מלא תעוזה אל גבולות הזהות, שבו היא מטלטלת את סיפור חייה, בוחנת את הזהות הישראלית שלה, ומבקשת להמציא את עצמה מחדש כסקוטית. דרך שמונה "שיעורים בשייכות" פוסעת קזין בין רמת גן של ילדותה לגלזגו של שורשי משפחתה, בין שירי העם והאגמים הערפיליים של סקוטלנד לבין טקסי הזיכרון והחרדות של הישראליוּת, בין רגעי חסד אינטימיים לבין מחשבות על גוף, מגדר ומקום. בצד חקירה קיומית כולל המסע גם הבלחות של סקרנות פשוטה: האם היא תצליח להפיק צליל מחמת החלילים שלה? ומה באמת לובשים גברים סקוטים מתחת לחצאית? 

    קזין כותבת מתוך יושר אינטלקטואלי עמוק, שאינו חושש ממורכבות ומחשבון נפש. מתוך המסע האישי הזה נולדת הזמנה אמיתית לכולנו: להסתכל מחדש על חיינו, ולזכור שזהות ושייכות אינן שאלה של דם, שפה או טריטוריה – אלא של דמיון. והן נוצרות בכל פעם שאנו מעזים לחרוג מגבולות עצמנו ולספר את סיפורנו מחדש.

    דורי מנור


    ארנה קזין פרסמה עד כה עשרה ספרים, ובהם מדריך כתיבה, נובלות בלשיות, חיבור על תרבות הצריכה, ואסופת מסות אישיות. זוכת פרס היצירה לסופרים עבריים על שם לוי אשכול. אחרי שכתבה במשך עשרים שנה ביקורת תרבות בעיתונים, ובהם "חדשות" ו"הארץ", פנתה קזין אל הסוגות הספרותיות הלא-בדיוניות – המסה האישית והממואר – והיא מתמסרת אליהן כקוראת, ככותבת וכמנחת כתיבה.

    המחיר שלנו: 61.60