התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • נערי ניקל - קולסון וייטהד

נערי ניקל - קולסון וייטהד

מק"ט מוצר: 036200067420

שאלווד קרטיס, ילד שחור ומבטיח שגדל בשנות השישים בפלורידה, נשפט ונשלח שלא בצדק למוסד השיקום לעבריינים צעירים אקדמיית ניקל, הוא מוצא את עצמו לכוד בבית אימים גרוטסקי, מקום שבו ילדים שחורים עוברים התעללות פיזית, מינית ונפשית. הדבר היחיד ששומר על שפיותו הוא החברות שנוצרת בינו לבין "עבריין" צעיר אחר בשם טרנר, שמעמיקה אף על פי שטרנר מחזיק בדעה שאלווד תמים ללא תקנה, שהעולם לא הוגן ושהדרך היחידה לשרוד היא לשמור מרחק מצרות. 
כשהמצב בבית הספר נעשה יותר ויותר מסוכן, המתח בין האידיאלים של אלווד והספקנות של טרנר מוביל להחלטה שהשלכותיה ימשיכו להדהד עוד עשרות שנים לאחר מכן.

בכתיבה מפעימה ובכישרון בלתי רגיל מגולל זוכה שני פרסי פוליצר קולסון וייטהד את אחד הסיפורים הכואבים, המצמררים וההרסניים בהיסטוריה הגזענית של ארצות הברית. נערי ניקל מבוסס על מוסד "משקם" אמיתי, שפעל במשך 111 שנים וזעזע את חייהם של אלפי תלמידים. סיפורי האימה שהתרחשו בין כותלי המוסד המבעית הזה נחשפו רק לפני קצת יותר מעשור. 

"כל פרק פוגע במטרה" – הניו יורק טיימס

מחבר/ת קולסון וייטהד
מק"ט מוצר 036200067420
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • סיפורים

    בתיאור תמציתי של מצבים יומיומיים, לעיתים תוך התמקדות ברגע אחד, טומן אנטון צ'כוב סיפור חיים שלם. מבעד לתמונות שהוא מצייר נגלים לנו העולמות הרגשיים של גיבוריו, שיברון לִבם, חשקיהם, כמו גם מוסכמות ועוולות חברתיות. במבטו הרגיש, שאינו חף מביקורתיות ומאירוניה, הוא מזקק רגש טהור ופורט על נימי הנפש.

    בספר זה מובאים שישה־עשר סיפורים נבחרים מיצירתו הענפה: סיפורים איקוניים כמו הגברת עם הכלבלבכינורו של רוטשילד וסיפורים נפלאים נוספים, מוכּרים פחות. יחד הם מזמינים את הקוראות והקוראים להיכנס פנימה אל העולם הצ'כובי וליהנות מיופיו.

    אנטון צ'כוב (1904-1860) נולד בדרום־מערב רוסיה. בבגרותו למד רפואה ועסק גם בעיתונות. הוא החל לפרסם בעיתון סיפורים הומוריסטיים קצרים תמורת תשלום, כמקובל ונהוג בזמנו. עם השנים היה למחזאי בעל שם עולמי ונודע כאמן הסיפור הקצר. צ'כוב מת בגיל 44 ממחלת השחפת.

    המחיר שלנו: 73.60
     
  • ימים בחנות הספרים של מוריסאקי

    אהבה, התחלות חדשות, והנחמה שאפשר למצוא בין דפיו של ספר טוב

    כשהחבר של טקאקו בת ה־25 מספר לה שהוא מתחתן עם אחרת – לבה נשבר. באי־רצון היא מקבלת את הצעתו של סאטורו, הדוד המוזר שלה, לגור בחינם בחדר הקטנטן שמעל החנות שלו. 

    חבויה בג'ימבוצ'ו שבטוקיו, חנות הספרים של מוריסאקי היא גן עדן לחובבי קריאה. היא ניצבת בבניין עץ ישן בפינת רחוב שקטה ועמוסה מאות ספרים משומשים. החנות היא בבת עינו של סאטורו, אשר מקדיש לה את חייו מאז שאשתו עזבה אותו לפני חמש שנים. 

    טקאקו מקווה לנצל את השלווה כדי לרפא את לבה השבור, אך מגלה להפתעתה עולמות חדשים בין ערימות הספרים אשר ממלאות את החנות. ככל שהקיץ מפַנה את מקומו לסתיו, סאטורו וטקאקו מגלים שיש להם במשותף יותר ממה שחשבו תחילה. ולחנות הספרים של מוריסאקי יש מה ללמד את שניהם על החיים, האהבה וכוחם המרפא של ספרים. 

    כתוב להפליא ומרגש עד עומק הלב, ימים בחנות הספרים של מוריסאקי יקסום לכל מי שנאלץ להתאושש מלב שבור. זהו רומן הביכורים של סטושי יגיסאווה (יליד 1977, יפן). הספר עובד לסרט עלילתי והיה לרב־מכר עולמי.

     

    "מלא קסם אמיתי, הומור ורגש... מעורר מחשבה על יחסי משפחה ואהבה." 
    ג'פּן טיימס

    המחיר שלנו: 58.80