התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • תאומים מעופפים וסודות פרטיים - יד שניה

תאומים מעופפים וסודות פרטיים - יד שניה

מק"ט מוצר: 131990

עברה כמעט שנה מאז שאביב ובועז מצאו את מַחברת הקסמים של סבא ועברו איתה הרפתקאות מרַגשות. ועכשיו, יותר מתמיד, הרבה שאלות חדשות מַטרידות את התאומים. אביב יודעת בדיוק איזו מסיבה היא רוצָה לבת־המצווה שלה, אבל האם היא תצליח להסביר את זה לאמא ולדנה אחותה הגדולה, שחושבות שדווקא הן יודעות איזו מסיבה מתאימה לה? בועז התחיל ללמוד לנגן בגיטרה, אז למה הוא פתאום רוצֶה להפסיק כשהחבר הכי טוב שלו מצטרף אליו לנגינה? ואיך אביב תגרום לילד שהיא אוהבת בַּסתר לשים לב אליה ואל כל מה שמיוחד בה? גם הפעם מחברת הקסמים של סבא לא מַכזיבה. בין הדפים שלה בועז ואביב מגַלים קסמים חדשים, ולומדים איך לעזור לאחֵרים לדעת מה אנו רוצים, מהי תרופת הקסם לקנאה, מדוע אין כישלון, וגם - למה אי אפשר לתפוס דגים עם תותים ושמֶנת?! 
 
כולנו מוזמנים להצטרף להרפתקה הַקסומה של בועז ואביב, ולהביא את מחברת הקסמים גם אל חיינו! 
 
שירלי כתבה את הספר: 
´חשיבה חיובית כדרך חיים´ (2005). רבקה ושירלי כתבו ביחד את הספָרים: ´לנצח את ההרגל - 
שחרור מהרגלים מזיקים באמצעות חשיבה חיובית´ (2007), את רב־המכר ´דגים לא אוהבים טופי - חשיבה חיובית לילדים´ (2010) ואת ´מחברת הקסמים - ההרפתקה מתחילה´ (2011). 
 
רבקה צדיק פישר (האמא), מרצָה לחשיבה חיובית למעלה מעשרים שנה. 
שירלי נס־ברלין (הבת), 
מרצה לחשיבה חיובית ומטפלת הוליסטית זה חמש־עשרה שנה.
מחבר/ת רבקה צדיק-פישר
מק"ט מוצר 131990
שם יצרן מודן

אולי יעניין אותך גם

  • ארו שאה 3 ועץ המשאלות - יד שניה

    תארו לכם שבגיל 14 היה נודע לכם שאתם נסיכים לוחמים וחצי־אלים.
    לאַרוּ שָאה, שגילתה שהיא פַּנדָוָוה מיתולוגית, זה רק עושה את החיים קשים. למעשה, המצב שלה ושל אחיותיה הפנדווה גרוע מתמיד. נבואה עתיקה וגורלית הגיעה באשמתן לאוזניו של כוח אפל, ועכשיו כבר לא סומכים עליהן. ארו נחושה להשיב לה ולאחיותיה את שמן הטוב ולמנוע מהשדים ניצחון מוחץ. תקוותה היחידה היא קַלְפַּוְוריקְשָה, עץ המשאלות - אם תצליח להגיע אליו ראשונה, תוכל לשנות את המצב באמצעות משאלה. אבל הדרך אל המטרה שזורה תגליות מטלטלות על ארו עצמה, ועד מהרה הפנדווה הצעירה תלמד שיש משאלות שעדיף לא לבקש..

    רַשְניִ צ'ַקְשִי היא סופרת נוער אמריקנית מוערכת. בהשראת סיפורים ששמעה מסבתה ועלילות 'סיילור מון' היא כתבה את סדרת ארו שאהריק ריירדן, מחבר פֶּרסי ג'קסון, בחר בספרים אלו לפתוח את סדרת סיפורי המיתולוגיות בעריכתו. ספרי ארו שאה כבשו את לבבות הקוראים והמבקרים, כיכבו ברשימות רבי־המכר, והראשון שבהם מעובד בימים אלה לקולנוע. ארו שאה ועץ המשאלות הוא הספר השלישי.

    "עלילה פמיניסטית מרעננת, שזורה דיאלוגים שנונים ומאופיינת בדמויות מורכבות, שעל אף אלוהותן, הן אנושיות מאוד." קירקוס ריוויוז

    המחיר שלנו: 35