התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בתחבולות תסיים מלחמה - מרטין אינדיק

בתחבולות תסיים מלחמה - מרטין אינדיק

מק"ט מוצר: 036200068519

אין אדם שמבין טוב יותר את המדיניות המזרח תיכונית או כותב עליה באורח משכנע יותר ממרטין אינדיק. הספר הזה, על הנרי קיסינג'ר ואמנות הדיפלומטיה, הוא קריאת חובה. אני ממליץ עליו בכל לב." תומס פרידמן, ניו יורק טיימס

"קרוב לחמישים שנה מאז סיים את תפקידו כמזכיר המדינה של ארצות הברית עדיין נשמר מעמדו הייחודי של הנרי קיסינג'ר כבר-סמכא הבכיר בענייני פוליטיקה ודיפלומטיה גלובליות. הישגיו המזהירים בניתוב יחסי ישראל-מדינות ערב לתהליך שלום בעקבות מלחמת יום הכיפורים תרמו לבניית דמותו ותדמיתו. מרטין אינדיק, חוקר ודיפלומט בכיר ומנוסה, משרטט ביד אמן את תולדות הדיפלומטיה המזרח תיכונית של קיסינג'ר וסודותיה וחושף בפני הקורא הישראלי פרק מרתק בתולדות המדינה."  פרופ' איתמר רבינוביץ

"מרטין אינדיק, מי שהיה שליח ארצות הברית למזרח התיכון, משלב בספרו ניסיון דיפלומטי עצום, ראייה מפוכחת וביקורתית של היסטוריון מיומן וכתיבה נוקבת. הדרמה שהתחוללה היתה ענקית: מה שהתחיל בהחמצה טרגית ונמשך במלחמה קשה ובתרגילי הונאה חובקי עולם, הסתיים בהסכם שסלל את הדרך לשלום. זהו ספר חובה לכל מי שמבקש להבין מה קרה פה בעבר ולאן אנו הולכים." נחום ברנע, ידיעות אחרונות 

מרטין אינדיק הוא עמית בכיר במועצה ליחסי חוץ אשר כיהן כשגריר ארצות הברית בישראל, כעוזר מזכיר המדינה לענייני המזרח הקרוב וכעוזר מיוחד לנשיא קלינטון. לפני כן שימש כסגן נשיא בכיר במכון ברוקינגס, שם גם עמד בראש התוכנית למדיניות חוץ ובראש מרכז סבן למדיניות במזרח התיכון, שאותו הקים. מיולי 2013 עד יוני 2014 שימש אינדיק כשליח מיוחד של הנשיא אובמה למשא ומתן הישראלי-פלסטיני. הוא מתגורר בניו יורק.  

מחבר/ת מרטין אינדיק
מק"ט מוצר 036200068519
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • הקרבות הגדולים ששינו את ההיסטוריה

    מה היה קורה לוּ אזל הדלק במפציצים האמריקנים – כפי שכמעט אירע – לפני שהגיעו לצי היפני בקרב מִידְוֵויי? כיצד הפך קרב וֵרְדָן לאבן דרך מכריעה, לא רק במלחמת העולם הראשונה, אלא סימֵן נתיב גם למלחמת העולם השנייה? כיצד המערכה על הכבישים במלחמת העצמאות הסתיימה בניצחון ישראלי כנגד כל הסיכויים? וכיצד עריקה ברגע גורלי שינתה את מהלך קרב סֶקִיגִיהָארָה – ואת עתידה של יפן ושל אסיה כולה? 

    הקרבות הגדולים ששינו את ההיסטוריה פורס בפניכם עשרות קרבות, ביבשה, בים ובאוויר; קרבות שהביאו לשחרור עמים, להעלאת שליטים חדשים, וכאלה שהכריעו מלחמות עולם. הספר מלווה את הקוראים והקוראות אל הרגעים הדרמטיים שבהם היסטוריה נכתבת בדם, החל באירועים שקדמו לקרב, דרך המצביאים שניהלו או ניסו לנהל אותו, ועד לתוצאותיו. האם השיגו הקרבות את מטרותיהם? האם הובילו לסיום המלחמה ולניצחון, או שמא להרס ולחורבן נוספים?
    משחר ההיסטוריה היו קרבות מוּשאם של אפוסים, שירים, ספרים ונאומים. מלחמות היו ועודן מנועי ההיסטוריה.

    הקרבות המתועדים הראשונים נערכו כאן, בארץ ישראל, בין מצרים לאימפריה החיתית, ובסיומם הכריזו שני הצדדים על ניצחון; הקרב החותם את הספר הוא מתקפת החמאס ב־7 באוקטובר 2023 ותגובת ישראל. 

    הקרבות הגדולים ששינו את ההיסטוריה הוא ספר חובה לכל ישראלי שמבקש להבין טוב יותר את מהלך ההיסטוריה העולמי, את מקומה של ההיסטוריה הישראלית בתוכו, ואת האופן שבו מתעצב גם עתידנו.

    אורן נהרי הוא עיתונאי, פרשן לנושאי חוץ, מגיש תוכניות רדיו, מרצה ומחבר ספרי עיון היסטוריים רבי מכר.

    יואב לימור הוא עיתונאי, פרשן לנושאי צבא וביטחון, מגיש תוכניות טלוויזיה ומחבר ספרי עיון צבאיים רבי מכר.

    המחיר שלנו: 79