התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מבוא לעולם היין - יד שניה

מבוא לעולם היין - יד שניה

מק"ט מוצר: 132492
40 ₪
אין במלאי
מבוא לעולם היין ברי ססלוב בסגנון ברור וידידותי, מלווה בעשרות איורים, מנתח המחבר את המרכיבים השונים של היין:איל נעשים היינות?טכניקות טעימת היין, סגנונות יין שונים, האתמת יין למאכלים, קניית יין, איחסון נכון של יין, פתיחת בקבוק היין, היקבים בישראל, ההיסטוריה של היין באזור, מדריך יין למטייל בחו"ל ועוד ועוד..... 243 עמודים
מחבר/ת ברי ססלוב
מק"ט מוצר 132492
שם יצרן ברי ססלוב מירב
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • מתכון בטוח 2 - יד שניה

    שיתוף פעולה פורה בין אולפני הרצליה ומדיו שיווק ותוכן, שיזמו את תוכנית הטלוויזיה המצליחה מתכון בטוח, לבין הוצאות הספרים פּן וידיעות ספרים, הביא להוצאתו לאור של הספר הייחודי הזה – השני בסדרה.
    הספר מציג יותר מ-60 מתכונים מובחרים של טובי המומחים בארץ: יוסי שטרית (בישול), גלי ברמן (מתכונים שמתאימים לילדים), איילת לטוביץ' (בישול), ליה שומרון-פינדר (בישול בריא), מיקי שמו (אפייה), מישי בלוג (שוקולד). כל מתכון כתוב בבהירות, מוצג בשלבים, ומלווה בתמונה מרהיבה – מתכונת להצלחה!
    תמצאו כאן מתכון בטוח למרק, סלט, דגים, אורז, פסטה, קטניות, בשר, עוף, מאפה מתוק, מאפה מלוח, קינוחים וממתקים, והפעם הוספנו גם מתכונים המתאימים במיוחד לילדים. אם תרצו להתמקד באחד השפים החביבים עליכם תוכלו לחפש את המתכונים שלהם לפי תוכן העניינים שבתחילת הספר או ב"מפתח השפים" שבסופו, צלליתו של כל אחד מהשפים המופיעה בתחילת המתכון תזכיר לכם שאתם במקום הנכון. תוספת של סמיילי ליד המתכון מסמנת שהוא מתאים במיוחד לארוחה עם ילדים.
    אז חגרו סינרים, מזגו לעצמכם כוסית יין, שימו מוזיקה טובה וקדימה למלאכה – מלאו אחר ההוראות ומובטח לכם שאורחיכם ובני ביתכם יגרגרו בהנאה!
    בהצלחה!
    המחיר שלנו: 40
     
  • עוגות חג - יד שניה
    העוגות שימתיקו לנו כל חגיגה, אם בתקופת החגים ואם את השמחות האישיות שלנו. בני סיידא מפליא הפעם במתוקיו. מתוק לחג ילווה אתכם בעוגות, עוגיות וקינוחים בכל החגים. מתוק לחג - סדרה בת 4 ספרים: · חנוכה - פורים · פסח · שבועות · חגי תשרי
    המחיר שלנו: 28
     
  • בירה - יד שניה
    ספר ישראלי מעניין על הסטוריית הבירה ומתכונים למאכלים המכילים בירה.
    המחיר שלנו: 35