התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מהודו ועד כאן - יד שניה

מהודו ועד כאן - יד שניה

מק"ט מוצר: 132941
40 ₪
אין במלאי
בספר זה נעשה ניסיון, אולי ראשון מסוגו, לכנס אנשי רוח ויצירה ישראלים לבחינת המפגש הבין תרבותי שבין ישראל, יהדות והודו.
הכותבים כולם נסעו ונוסעים להודו והמפגש הבלתי אמצעי עם אותו מרחב ניכר ללא ספק בכתיבתם.
הבחינה כאן חלקה אינטלקטואלית וחלקה אישית, חלקה מלאת הקשרים רגשיים וחווייתיים וחלקה קוגניטיבית ומסודרת, אולם המשותף לכל הכותבים הוא המוכנות לעמוד חשוף מול התופעה ולהביט בה מלוא עיניים. הבטה שהיא מקסם מכשף מעצם היותו.
 
מחבר/ת אלחנן ניר
מק"ט מוצר 132941
שם יצרן בית ראובן מס

אולי יעניין אותך גם

  • תולדות הפילוסופיה - יד שניה
    הפילוסופים הגדולים מתקופת הרנסנס (המאה ה15-), ועד הפילוסוף עמנואל קאנט (תחילת המאה ה19-) השפיעו השפעה מכרעת על התרבות המערבית וכמו כן על התרבות העולמית בת זמננו. אי אפשר להבין את תרבות זמננו מבלי להבין את השפעת הפילוסופים בני התקופה הנידונה. התפתחות הפילוסופיה בתקופה זו, מהרנסנס ועד קאנט, השפיעה מיידית ומשפיעה עד היום על התפתחות המדעים: על המתמטיקה, הפיזיקה, הביולוגיה והפסיכולוגיה, על תפיסת ההיסטוריה ואף על הפוליטיקה התיאורטית והמעשית. בספר זה, שוזר הפרופ` בן-עמי שרפשטיין, מהחוג לפילוסופיה של אוניברסיטת תל-אביב (בשיתוף ד``ר שלמה בידרמן וד``ר דן דאור) את הגותם של ג`ורדנו ברונו וליאונרדו דה וינצ`י, מקיאולי ומונטיין, קופרניקוס וגלילאו, בירון ודקארט, שפינוזה ולייבניץ, רוסו, וולטיר ודידרו לוק, ברקלי ויום, ועמנואל קאנט, למסכת אחת המעניקה לקורא חוויה אינטלקטואלית והמשמשת מורה דרך להכרת הבעיות המרכזיות שעמדו בפני הוגי הדעות.
    המחיר שלנו: 30