התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • דייט בהשאלה - יד שניה

דייט בהשאלה - יד שניה

מק"ט מוצר: 133102
30 ₪
אין במלאי

דמייני את הסיטואציה הבאה: בבוקר שאחרי סטוץ את מחפשת דרך כמה שפחות משונה להשאיר את המספר שלך, אבל זו בעיה כשהמניע משונה ביותר – את זקוקה לדייט מזויף לחתונה. 
בזמן שאת שקועה במחשבות, הוא מתעורר.

טוב, לי זה קרה במציאות.

בלי לתכנן יותר מדי, אני מגיעה לחתונה של אחותי עם גבר שאני אפילו לא יודעת את שם המשפחה שלו. והפזיזות שלי עולה לי ביוקר.

מתברר שאדם ווינטרס הוא שחקן הוקי מצליח, ואני בצרות. צרות צרורות. לא רק שהוא השחקן האהוב על אבי, הוא גם המודל לחיקוי של האחיין שלי. אימי, כמובן, חושדת בזוגיות המפוקפקת שלנו, ואחותי בדרך לאבד את עשתונותיה.

ארבעה ימים.

ההצגה הזו צריכה להימשך ארבעה ימים, ולאחר מכן אדם ואני נוכל לחזור לשגרת חיינו, שבה המתח המיני בינינו לא מתפוצץ בכל פעם שאנחנו לבד, והמשפחה שלי לא דורשת לדעת מה הן הכוונות שלו לגביי.

זו התוכנית, אבל כולנו יודעים מה קורה לתוכניות.

דייט בהשאלה הוא קומדיה רומנטית עם גיבורה ג׳ינג׳ית חמת מזג וצינית שהמשפחה שלה מטורללת לגמרי ועם אביר על סוס לבן שעד סוף הסיפור לא ממש ברור לו איך הוא נקלע לסיטואציה הזו. 

אמה הארט אוהבת לכתוב ספרים רומנטיים קלילים שלעיתים הופכים לתעלומות מסתוריות. זו אולי הסיבה לחיפושים המוזרים שאפשר למצוא בהיסטוריית האינטרנט שלה, או כך לפחות היא טוענת. 

הביקורות משבחות:

״מקסים, מצחיק, נוגע ללב והקריאה המושלמת לקיץ. 
- ג'וליה קנט, מחברת רבי המכר של ה׳ניו יורק טיימס׳


״חצוף וסקסי. המקרה הקלאסי של הפכים שנמשכים זה לזה.״
 - אמזון

מחבר/ת אמה הארט
מק"ט מוצר 133102
שם יצרן מור מזרחי
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • בחורים מקועקעים 1 - רול - יד שניה
    הם לא יכלו להיות שונים יותר זה מזה גם אילו התאמצו...
    שוֹ לנדון הייתה מאוהבת ברוּל ארצ‘ר מהרגע שראתה אותו בפעם הראשונה. רוּל הוא ההפך הגמור מכל מה שסטודנטית לרפואה מצטיינת כמוה אמורה לִרְצוֹת - והאדם היחיד שהיא מעולם לא ניסתה לְרַצוֹת.
    היא לא נרתעת מהגישה החצופה שלו ולא מהקעקועים ומהפירסינג שמכסים את פניו וגופו. ההיגיון שלה אומר שהוא לא הבחור הנכון בשבילה, אבל הלב שלה מסרב להקשיב.
    רוּל ארצ׳ר תמיד התייחס לשוֹ לנדון בתור החברה המושלמת והסנובית של אחיו התאום המת. היא חיה את חייה על פי חוקים שאחרים קבעו, בעוד הוא קובע חוקים משל עצמו. אין לו זמן לבחורה ‘טובה‘ כמוה, גם אם היא האדם היחיד בעולם שבאמת מבין ומקבל אותו כפי שהוא.
    אבל ערב אחד שכולל חצאית קצרה מדי, קוקטיילים שזורמים וסודות שנחשפים מוביל ללילה בלתי נשכח עבור שניהם.
    כעת עליהם למצוא את הדרך שבה בחורה כמוה ובחור כמוהו יכולים להיות יחד בלי להרוס את האהבה שלהם או... זה את זה.
    רוּל הוא הספר הראשון בסדרת ‘בחורים מקועקעים‘ של ג‘יי קראונאובר,
    שספריה כיכבו ברשימות רבי־המכר של היו־אס־איי טודיי והניו יורק טיימס. ג‘יי אוהבת מוזיקה ותמיד חלמה להפוך לכוכבת רוק, אולם מאחר שהיא לא יודעת לשיר או לנגן, היא נאלצת להסתפק בכתיבת סיפורים מרגשים על דמויות כובשות לב. היא מכורה לקעקועים ולתסרוקות משוגעות ומתגוררת בקולורדו, שם היא מגדלת באהבה אתשלושת כלביה. 
    כל ספר בסדרה הוא על דמויות אחרות וניתן לקרוא אותו בפני עצמו.
    המחיר שלנו: 40